2777
2789

سلام دوستان 

من از وقتی ماشین ظرفشوییمو گرفتم از قرص فینیش استفاده میکردم و دیگ از نمک و جلا دهنده استفاده نمیکردم 

ولی این دفعه از قرص هوم پلاس استفاده کردم ..البته از وسط نصفش کردم ولی بعد شستشو طرفا پر از لک بود 

به نظرتون چیکار کنم؟

و از جلا دهنده و نمک هم در کنارش استفاده کنم؟ 

ممنون میشم راهنمایین کنید عزیزان 

اره  بریز اصلا بدون نمک ک نمیشه 

مخزنش خالی بشه خودش هشدار میده 

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

منم هوم پلاس گرفتم‌ جدیدا 

نصفم‌میکنم گاهی

ولی لک رو ظرفا نمیذاره

البته من نمکم میریزم همیشه حتی قدیم که فینیش کوانتوم استفاده میکردم همیشه نمک میریختم

چون رسوب آبو میگیره

زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم هوم پلاس گرفتم‌ جدیدا  نصفم‌میکنم گاهی ولی لک رو ظرفا نمیذاره البته من نمکم میریزم همیشه ...

قرص توی مخزن قرص میزارید یا کف ماشین

از چ نمکی استفاده می کنید ..مارکش منظورمه 

قرص توی مخزن قرص میزارید یا کف ماشین از چ نمکی استفاده می کنید ..مارکش منظورمه 

قرص توی مخزن قرص میذارم ولی خب به این ربطی نداره

شما تو مخزن هم بذاری اواسط شستشو  خود ماشین پرتش میکنه بیرون و اونجوری شسته میشه ظرفا با قرص

مارک فینیش میگیرم نمک

البته گاهی همذکه ظروفم بیشتر بلوریه جلادهنده هم استفاده میکنم اونم مارک فینیش

نمک کجا بریزم ?

کف ماشین قسمت پشتیش ی دریچه داره ک باز میشه  

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
نمک کجا بریزم ?

نمک مخزنش کف ماشین ظرفشوییه 

وقتی سبد ظرفا رو جلو میاری کف ماشین ظرفشویی یه مخزن داره که پیچیه و باز میشه اونجا نمک میریزی

مخزن جلادهنده هم روی در ماشین بغل مخزن قرص هستش که خیلی کوچولوتره اونجا هم مایع حلادهنده میریزی

من هوم پلاس رو ازبس تو دیجی کالا تعریف کرده بودن و اینکه دیدم ارزونه  دوتابسته خریدم اما افتضاحه، باوجود اینکه نمک و جلادهنده هم میریزم، اما اصلا تمیز نمیشوره و لیوانا رو انگار گچ مالیشون کردی، هیچی فینیش نمیشه هرچند گرونه اما ارزششو داره، فقط منتظرم هوم پلاسم تموم بشه و دوباره فینیش خودمو بخرم😢

اگر جواب بی ادبی و گستاخی یه عده رو نمیدم، برای حفظ شأن خودمه، وگرنه ضایع کردن آدمای بی شخصیت واسه من کاری نداره، و اینکه دوس ندارم کاربریم بخاطر یه آدم بی ارزش به فنا بره😊

فقط فیری پلاتینیوم

قرص هم حتما باید تو محل خودش باشه 

حداقل ماشین من اینجوریه که یه دور آب رو میگردونه و تخلیه میکنه دور بعدی آبگیری قرص پرت میشه و شستشو انجام میشه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️