2777
2789
عنوان

پلی‌کیستیک‌دوستانننن‌بیاید

87 بازدید | 12 پست

بچهامن‌پارسال‌پریودی نامنظم‌داشتم‌ورفتم‌سونودادم‌گفت کیست ریز داری و من خیلی فست فودمیخوردم‌ بهم‌گفتن یکی ازدلایلش همینه‌ الان عقدم‌میترسم‌بعدعروسیم‌باردارنشم‌میشه بهم‌کمک‌کنیدچطوردرمانش کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم بايد بري زير نظر دكتر و سونو بدي

و ممكنه مجبور ب مصرف قرصهاي جلوگيري بشي براي دفع و كنترل كيست و يا شايد امپول بزني تا بزرگ نشدن دفع بشن

من سه چهار ماهه كيستمو عمل كردم و بعد ازعمل متوجه شديم هنوز هم كيست ريز دارم و زير نظر دكتر قرص جلوگيري ميخوردم و حالا باز هم بايد برم سونو

منم پلی ـ...... . هستم 

میگن پیاده روی زیاد . با عرق رازیانه 

هر موقع خواستین از لفظ "دهاتی" برای تحقیر كسى استفاده کنین بايد بدونید دهاتی یعنی: تنوع لباس و رنگ و موسیقی شاد، یعنی تنوع زیبای لهجه ها، یعنی میراث فرهنگی، يعنى تمدن اصيل و پا برجا...😌😌😒😒تویی ک بی احترامی میکنی با این کلمه بدون ک معنیش چیه خدارو چ دیدی شاید داشتی از طرف با این کلمه تعریف میکردی کوته فکر....                      در عجبم از زنان!كه از خداى به اين بزرگى فقط يك شوهر ميخواهند،و از شوهر به اين درماندگى همه دنيا را...👤 شكسپير
منم pcoداشتم... راهش اینه که وزن کم کنیو ورزش کنی تمام...

من وزنم کمه ولی pco ام ولی قرص های ضد بارداری بهم دادن اصلا حالمو جوری بد کرده ک نخوردم باز پرسودم نامنظم شده اصلا ی حس بدی نمی دونم چ کنم

من وزنم کمه ولی pco ام ولی قرص های ضد بارداری بهم دادن اصلا حالمو جوری بد کرده ک نخوردم باز پرسودم ن ...

ببین اون قرصارو کلا بریز دور..

من این مشکلو داشتم دیگه 

فقط ورزش ....

تنبلی نکن خلاصه 

رژیمتم رعایت کن

ببین اون قرصارو کلا بریز دور.. من این مشکلو داشتم دیگه  فقط ورزش .... تنبلی نکن خلاصه  ...

چی‌ بخورم اخه 

من تنبلی تخمدانم این قرصا اصلا داغونم کردن خصوصا معدم رو 

تازه پرولاکتینم ی ذره بالا بود ۴ تا قرصشو خوروم

چی‌ بخورم اخه  من تنبلی تخمدانم این قرصا اصلا داغونم کردن خصوصا معدم رو  تازه پرولاکتینم ...

عزیزم گرمی جات بخور 

مثل ارده عسل_سیاه دونه عسل 

سیاه دونه ۱ قاشق چای خوری عسل ۳ قاشق چای خوری 

هر‌روز بخور

متاسفانه اکثر غذاهامون سردیه سعی کن گرمی بخوری که زودتر اوکی شی