2777
2789
عنوان

بچه ناخواسته

1122 بازدید | 31 پست

کیا بچه ناخواسته داشتن ، بیایین از تجربیاتتون بگین ، من اعتقاد دارم بچه ناخواسته ، خواست و اراده و مشیت خداونده ، حتما حکمتی داره ، آیا بچه شما خیر و برکت آورده به خونه و زندگیتون ؟ بیایید از تجربیاتتون بگین 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میگن ناخواسته ها هم عزیزترن هم بقولی پدر سوخته تر . 

عین داداش کوچیکه خودم ک هم از ما قشنگ تره هم درشتر هم باهوش تر 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 

جلوگیری نکردن و مواظب نبودن ربطی به اراده خداوند نداره ادم عقل داره اراده داره اگه بچه نمیخواد راههای مختلف جلوگیری هست.

مثل این میمونه انسان خودش عقل و شعور داره به میل و اراده خودش کاری رو انجام میده بعد میگه شیطون گولم زد!!!

نه عزیزم هرکس بچه دار بشه دلیل بر خیر و برکت یا اینکه بچه دار بشه زندگی شیرین بشه و بچه با خودش برکت میاره اصلا درست نیست

پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡                              چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆

پسر خدا خواسته ی من الان ۱سال و ۲۰روزشه خداروشکر اره همسرم ارتقا شغلی داشته ازوقتی ب دنیااومده ی زمین نقلی هم تونستیم بخریم 

اول خیلی ناراحت بودم و حتی خدامون ببخشه به سقطشم فکرکردم اما الان باتموم سختیش راضیم تنها ناراحتیم اینه ک نکنه کم بزارم برا جوجه هام

نا خواسته بود میخواستم بندازم پدرش نذاشت من به مشیت و خیر وبرکت اعتقاد ندارم ولی از وفتی قرار شد نگهش دارم تا الان وه دنیا اونده با اینکه تو کرونا و بدترین وضع اقتصادی بود دضع ما از این رو به اونرو شد و همه جیز عالی پیش رفت پدرش ورشکست شده بود دوباره مغازه زد خونه مون اومد جای بهتر شهر و دو خوابه شد و خیلی چیزلی دیگه

جلوگیری نکردن و مواظب نبودن ربطی به اراده خداوند نداره ادم عقل داره اراده داره اگه بچه نمیخواد راهها ...

عزیزم حرفت تاحدی درسته اما من آئودی گذاشته بودم و خیلی هم مراقب بودم ولی بازم باردار شدم

اگه خدا بهت داده که هیچی ولی اگه نداده سفت وسخت جلوگیری کن واین چرتو پرتارو از ذهنت دور کن  من ...

بچه شما بیش فعاله عزیزم دکتر بردی گفته یا خودتون اینجوری احساس میکنین؟

چه حالتهایی داره؟

بچه من مشکل اوتیسم داره از نوزادیش تا الان خیلی اذیت کرده ۳سال زندانیه خونه بودم.

پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡                              چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆
عزیزم حرفت تاحدی درسته اما من آئودی گذاشته بودم و خیلی هم مراقب بودم ولی بازم باردار شدم

آهان درسته عزیزم حق با شماست

جلوگیری نکردن و مواظب نبودن ربطی به اراده خداوند نداره ادم عقل داره اراده داره اگه بچه نمیخواد راهها ...

ولی یه وقت هایی حتی با پیشگیری هم بچه میاد ، منظورم موارد خاصه ، من خودم با پیشگیری بچه دار شدم ، تو شش هفته رفتم دکتر گفتم پریود نامنظمه سونو کرد و گفت تنبلی داری ، حالا دانشیار دانشگاه بود دکترم

خوب از تجربه ات بگو عزیزم ، قدمش براتون خوب بوده تا الآن ؟

آره خداروشکر من یه دخمل خوشگل داشتم دوس داشتیم یه پسرم داشته باشیم که خدا خواست و پسر شد الان خوشحالیم و یه روح تازه اس به زندگی