2777
2789
خیلی ک نه ولی کک مک و خالمو سوزوندم و برداشتم

کک‌مکا رفتن کامل؟!با چ دستگاهیی؟!

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جراحی بینی ولی چهرم هییچ فرقی نکرد

دماغت گوشتی بود یا استخونی؟

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘
بوتاکس پیشونی،فاصله چشم و ابرومو بیشتر کرد  به دندونام خیلی رسیدمم

عزیزم من میخام پیشونی رو بزنم ،بعد اینکه زدم دیگه نمیشه ابروهامو بالا پایین کنم؟ میترسم بی حس بشه 

لامصب هیچ ایرادی ندارم که بخوام درستش کنم😎 پز# _زیرپوستی.،،، ولی از لمینت وکامپوزیت خیلی خوشم میاد دوست دارم انجام بدم بنظرم دندون تو قیافه خیلی تاثیر داره،دندونای خودمم خوبه ها ولی مثل لمینت سفید وبراق نیست

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

رنگ موهام 

عمل بینی 

کادر ابرو

ژل لب

میکاپ 

هبچکدومش هیچکدومش هیچکدومش نتونست ب انذازه تپلی صورتم روم تاثیر بزاره واقا وقتی صورتم تپل میشه عالی میشم هر چن الان دوباره لاغر شده

کاربرکوردم🇭🇺☀
کک‌مکا رفتن کامل؟!با چ دستگاهیی؟!

نه😐

دکتر گفت ۲_۳بار دیگه باید بیای تا کامل بره ولی خب خیلی بهتر از قبل شد و بعضیاش کامل رفت

نمیدونستم اون زمان دستگاه هاش اسم دارن😑 حدودا ۶سال پیش رفتم.

اما خالی ک جراحی کرد عالی بود. اصلا جاش نموند.

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
کک و مکارو سوزوندی؟ دیگه در نیومد؟

بله

کامل نه ولی خیلی بهتر شد. ی تعداد کمیش کامل رفت

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴