2777
2789
عنوان

مادرشوهرم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استوری غمگین میزاشتم میگفت نزار عاشقانه میزارم حسودی میکنه یه مدت اصن نزاشتم میگفت چرا نمیزاری ترجیح ...

خخخخ چی بگم والا

قضاوت میکنی ما را قضاوت میشوی روزی😏                 مسوزان سینه ی مارا ک روزی هم تومیسوزی🫵

خدا کنه این حس مالکیتم ب بچم وقتی عروسی میکنه کمتر شه😂 وگرن عروسم همش اینجا واسم تاپیک میزنه ک ناد ...

خداکنه منم بچم دو سال ودوماهشه خیلی حس مالکیت دارم روش اصلا ب ازدواجش فکردم ی لحظه خاستم سکته کنم😨

قضاوت میکنی ما را قضاوت میشوی روزی😏                 مسوزان سینه ی مارا ک روزی هم تومیسوزی🫵

اره واقعا...عذاب میدن فقط عروسارو والله...یا با دخالت یا با حسادت 

نمیدونم چه فکری میکنن، از بچگی بچه هاشون میگن آرزومون پسرمون داماد بشه و نوه دار بشیم بعد خودشون میان خواستگاری و التماس، بعد میشن هووووو

خداکنه منم بچم دو سال ودوماهشه خیلی حس مالکیت دارم روش اصلا ب ازدواجش فکردم ی لحظه خاستم سکته کنم😨

تازه الان بچن

فک‌کن بزرگ شن اقا شن ووووی خدا دلم رفت

انشالله دومادیشون

خدارو چه دیدی؟؟؟؟ شاید شد
به احتمال زیاد من زیاد حساسم😊

واقعا طرف داری نکردم عزیزم 😅 ولی دمت گرم که پذیرفتی 😍 من بودم به هیچ جوره تو کتم نمی‌رفت به قول معروف 😁🤣

همینجوری گفتم چون واقعا همه مدل مادرشوهری هست فقط باید دید بیشتر مال خودت شبیه کدومشون حسود ، مهربون ، بدجنس و... 😁 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
داداش ندارم😊ولی اگه داشتمم فک نمیکنم اینجوری بودیم

قبول دارم مادرشوهر باعروس زیاد سازگاری نداره ولی تو ب دیده ی بد نبین .پسرشونه دیگه،خوشبحال همسرتونه ازهرجهت استوری محبت امیز میگیره :)

میدونی چقدر ی مادر میذاره واسه بچه اش؟!اگه داداش داشته باشی درک میکنی حرفمو،بد نبین اینجوری فکر کن ک ...

موافقم باهات

چون شوهر ماس قرار نیس ک مادر هیچ سهمی ازش نداشته باشه پس مادری ک کم کم20سال شبانه روز واسش زحمت کشیده چی میشه این وسط

موافقم باهات چون شوهر ماس قرار نیس ک مادر هیچ سهمی ازش نداشته باشه پس مادری ک کم کم20سال شبانه ر ...

دقیقا،اخ رنجی ک مادر ب پای بچش میکشه اونم اگه پسرباشه وشروشیطونیاش ودلهره هاش،البته کاش روزی برسه ک باازدواج دقیقا همه ی خانواده بشن این عروس ومادرشوهر وخواهرشوهروجاری بازیا بدم میاد،مگه این دنیاچن می ارزه

واقعا طرف داری نکردم عزیزم 😅 ولی دمت گرم که پذیرفتی 😍 من بودم به هیچ جوره تو کتم نمی‌رفت به قول مع ...

هم حسود هم مهربون..میدونی همشون ینی مادر شوهر،خاله شوهرم همشون یه حس مالکیت خاصی رو شوهرم دارن از خواستن زیاده ها ولی بنظرم اشتباه.اخه خاله ادم حس مالکیت اونم به پسر؟؟

یکم رفتارشون واسم عجیبه ولی سعی میکنم کنار بیام.اوایل خیلی اذیت میشدم ولی الان راحت تر باهاش کنار میام