2777
2789
عنوان

شوهراتون چه ویژگیهای خوبی دارن

287 بازدید | 38 پست

سلام خانوماشبتون بخیر

اگه تاپیک قبلیموبخونی گفتم شوهرم یه مشکل کوچولو داره خداروشکرباهاش حرف زدم برطرف شد.

خانوما‌یه چیزی شوهرم خیلی اخلاقای خوب داره. نمیدونم براش چکارکنم تا قدردانی بشه.

میخام خصلتاشو بگم هم خوب هم بد

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بوگو 

من نه تپلم نه چاق ...۱۷۰ قد و ۵۹ وزن دارم .مانکنم و ورزشکار .ولی سه کیلو لپ دارم 😂.اطرافیانم صدام میزنن مهشید تپلی 😁 برخی کاربران هم وقتی ازم دلخور میشن و میخوان جبران کنن بهم میگن برو خپل چاق 😂 نمیدونن که این تپلی  پسوندی هست که شوهرم برام گذاشته و خیلی دوستش دارم 

کلا خیلی خوبه.خداروشکر نیکنم بابتش

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

مهربونه😍

بالاخره خدا بغلمو با دستاش پر کرد خدایا خیلی دوست دارم نذاشتی حسرت مادرشدن رو دلم بمونه 🥺❤                            امضای قبلیم:خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی🌙🥺؟                    موند به قلبم حسرتش به دست بیارمت 🥀🥲                        ما کوچیکا خدامون بزرگه.......🍂🌱                                    

توکارخونه کمکم میکنه

وقتی دلم‌نمخواد اصراری ب رابط نداره

وفتی تعطیله صبحانه امادهدمیکنه ک من تاهروقت بخام راحت میخابم ینی بچه رو میگیره

میزاره هرجوردلم بخواد تیپ بزنم بخودم برسم 

ب ظاهرم گیرنمیده ن ب چاقی ن ب پوششم ن ب ارایشم

هروقت خواستی کسی رو قضاوت کنی یه لحظه آروم تو دلت بگو   مگه من کیم!؟؟....

نکته مثبت شوهرم چشم پاک بودنشه و سخت کوشی

نکته منفی عصبی بودن و اینکه خیلی حساسه روم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم