2777
2789
عنوان

چله نماز اول وقت

| مشاهده متن کامل بحث + 1030 بازدید | 120 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نماز صبحم قضا شد    

هیچ اشکالی نداره تا بدن عادت کنه یکم طول میکشه منم از روز اول تا الان دوتا نماز صبحم قضا شده ولی اگر ادامه بدیم قطعا روزی میاد که خودمون بدون زنگ ساعت از خواب بیدار میشیم

این کاربری دست دو نفر هست
هیچ اشکالی نداره تا بدن عادت کنه یکم طول میکشه منم از روز اول تا الان دوتا نماز صبحم قضا شده ولی اگر ...

خیلی ناراحتم دلیلشم فهمیدم دیروز یه گناهی کردم خدا برا اون نخواسته پاشم🥺🥺

صبر اوج احترام به حکمت خداوند است💗💗💗الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...
خیلی ناراحتم دلیلشم فهمیدم دیروز یه گناهی کردم خدا برا اون نخواسته پاشم🥺🥺

اره حس بدیه منم اون دو روزی که خواب موندم انقدر حالم بد بود حس میکردم یه چیزی کم دارم ولی خب دیگه انشالله میرسه روزی که عادت کنیم و بیدار بشیم

درمورد گناه هم اره گناه ادم رو از خدا دور میکنه اشکالی نداره توبه کنین و سعی کنین دیگه اونکارو انجام ندین

این کاربری دست دو نفر هست
افرین خیلی عالیه میخواین برای اینکه تداوم پیدا کنه نماز به نماز گزارش بدین که دیگه حتما بخونین

باشه عزیزم من چون تازه اومدن نی نی سایت متوجه پیامتون نشدم،از فردا نماز به نماز گزارش میدم❤

آنکس که تویی چاره، بیچاره نخواهد شد!🌸🍃
@narengioo ‍ 

باید بیاییم بگیم

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

من خیلی دوست دارم

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

انشاالله که بتونم بیام