2777
2789
عنوان

چله نماز اول وقت

| مشاهده متن کامل بحث + 1030 بازدید | 120 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@78zara  

@m4mmm  

@چشمها_یم  

@کاکتوس1234  

@ماماناراد

دوستان عزیز اول از همه شروع این دوره رو بهتون تبریک میگم شروع این دوره برای شما از فردا ۲۱ تیر ۱۴۰۰ تا ۲۹ مرداد ۱۴۰۰ یعنی دقیقا تا فردای روز عاشورا هست

توی این مدت شما هر نماز رو که خوندین توی این تاپیک کامنت میزارین و میگین فلان نماز رو اول وقت خوندم تا من لایکتون کنم و شرکتتون توی دوره کامل کامل باشه

هرزمانی که این کامنت منو دیدین از نماز بعدش شروع کنین اگر امشب دیدین از نماز صبح فردا شروع کنین و اگر فردا صبح دیدین از نماز ظهر فردا شروع کنین

و در آخر اینو بدونین امشب دیدن این تاپیک اتفاقی نبود و توسط یه نفر که خیلی دوست داره شما باهاش حرف بزنین و سمتش برین برنامه ریزی شده بود تا فرصتی باشه برای نزدیکی بیشتر به معبودتون...

التماس دعا شبتون بخیر

این کاربری دست دو نفر هست