2777
2789
عنوان

چله نماز اول وقت

| مشاهده متن کامل بحث + 1030 بازدید | 120 پست

بااجازه استاترچهارمین روز هرکی پایه اس هرروز بیاد اعلام کنه تابقیه انگیزه بگیریم ازتجربیاتتونم استفاده میکنیم 😍😍😍😍🥰🌺میخواهیم باهم مهربونتر باشیم به عشق حضرت علی علیه‌السلام 🌺 بیشتر هوای همدیگرو داشته باشیم پایه ای بسم الله

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6867899/چله-ترک-غیبت

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

منم الحمدالله خوندم

چرا اینجا انقدرررر سوت و کوره ☹استاتر کجایی

عه عزیزم اومدی من چند روز عذر شرعی داشتم نتونستم بخونم بعدش شما نبودی منم گزارش ندادم ولی میخوندم  دیگه گلم حالا که اومدی از فردا منم حتما گزارش میدم

این کاربری دست دو نفر هست
عه عزیزم اومدی من چند روز عذر شرعی داشتم نتونستم بخونم بعدش شما نبودی منم گزارش ندادم ولی میخوندم &n ...

منم از امروز عذرم برطرف شد دوباره ملحق شدم بهتون😃 گفتم نکنه کلا بیخیال شدی من‌ موندم تکو تنها😅

الحمدلله ک هستی عزیزم🥰😘

صبر اوج احترام به حکمت خداوند است💗💗💗الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...