2777
2789
عنوان

پهلو درد بیاید لطفا

111 بازدید | 12 پست

سلام دوستان ببخشید من یک سقط ناخواسته داشتم ۶ ماه پیش. الان درد پهلووو گرفتمم ممکنه از عوارض عمل کرتاژ باشه چیکاررر کنم سمت راستم خیلی درد میکنه. دکترم رفتم بهم قرص داد ولی بازم درد میکنه یعنی از چیه.. کسی بوده بعد سقط اینجوری بشه 😔😭😭😭😔😔😔 خیلی درد دارم چی بخورررم 

منم 1 ماهه سقط کردم الان 5 روزه از پهلودرد دارم میمیرم انگار داره قطع میشه زده به پاهام

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر نکنم به اون ربطی داشته باشه حتما پیگیر شو 

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
عمل رفتی ؟؟؟

اره رفتم

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
عفونت هم گرفتم خیلی درد دارم 😔

احتمالا بخاطر عفونت باشه عفونت ادراری هست یانه شاید از کلیه ات هس

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
منم رفتمم من خیلی میترسم نکنه عوارض داشته عملش الان من اینجوری شدم 

نمیدونم والا منم 5 روزه وضعیتم همینه

اره ادرای هست میسوزه ببخشیدااا موقع ادرار

پس از همونه دوره درمانت کامل کن یعنی دارو اینا بهداشتتو رعایت کن اگه میتونی توخونه شورت نپوش لباس های راحت باز بپوش