2777
2789

دیگه واقعا خسته شدم از تو خونه موندن استخرای پوشیده که بسته هست الان استخر روباز اکباتان رو دیدم زده بود باز است ولی خب اصلا خاطره خوبی از استخر روباز ندارم یه بار رفتیم واقعا بد بود همه جا روغنی بود بخاطر روغنای برنزه و بعضیا کامل لخت شده بودن داشتن افتاب میگرفتن واقعا بد بود کلا نیم ساعت موندیم اونجا اگه کسی رفته الانم همینطوره یا بهتر شده البته من اکباتان رو نرفتم تا حالا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بازن که استخرا ما سرپوشیده ام بازه روبازم که چهارفصله.

نه وضع هموونه فقط یه چسب کوچیک میزنن و بقیش باز.حمام افتاب دیگه باید واسه خودت یه زیر انداز حریر ببری پهن کنی بعد افتاب بگیری

نمیدونم چرا حرف حق میزنی تعلیقت میکنن

کاملا لخت بودن خیلیییی چندشه و ممکنه بیماری منتقل کنه متاسفانه سرعینم بعضی استخراش اینطورین🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🌹

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
هیچکس تو استخرای سرعین نمیتونه بدون مایو بره هر استخر چن تا مراقب داره

میدونم ولی داخل آبو میگم تقریبا یه دونه استخر اونطوریه  ولی درکل نظارت و نظافت استخرای سرعین عالیههه

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
اره منم هاج و واج مونده بودم البته خیلیا اکثرا اوکی بودن ما هم چون یخورده کثیف بود دیگه نموندیم اومد ...

من تاحالا روبازنرفتم ولی قصدشوداشتم برم البته دیگه منصرف شدم 😂

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
میدونم ولی داخل آبو میگم تقریبا یه دونه استخر اونطوریه 

شهر مادری من نزدیک سرعینه

از بچگی زیاد رفتم حتی استخرای سنتیش هم کسی لخت کامل نمیره مایو هم نباشه لباس زیر معمولی میپوشن

احتمالا از شانس شما تو تایمی ک شما رفته بودین چن نفر این کارو کردن😂😂😂😂