2777
2789
عنوان

اواخر هفته شش و تهوع وو بی حالی

60 بازدید | 18 پست

سلام دوستان امانمو بریده میشه راهکار بدین تهوع و عصبی و بی اشتها و بی حال و سردرد 

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

تاهفته۱۴یا۱۵تمومه ان شاالله تحمل کن

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط باید تحمل کنی دیگه من سرم هم میزدم با آمپول ضد تهوع هیچ تأثیری نداشت هنوزم تهوع دارم یکم اشتهام ...

مادرم به زور بهم غذا میده ولی نمیتونم بخورم دایم تهوع و عوق زدن تحمل ندارم از خونه خودم بیزارم اشپزی و هیچکار نمیتونم بکنم دوست ندارم برم زیر سرم 

دعا کن برام واقعا تو حال خودم نیستم تا هفته چهارده چه جور تحمل کنم 

دیگه هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد😉😉😉

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
دیگه هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد😉😉😉

توکل بر خدا اخه اعصابم خراب شده از طرفی گر گرفتگی و خفگی دارم صورتم شد پر جوش لبهامم تبخال 

توکل بر خدا اخه اعصابم خراب شده از طرفی گر گرفتگی و خفگی دارم صورتم شد پر جوش لبهامم تبخال 

ان شاالله میاد بغلت همه اینارو فراموش میکنی

برا مامان شدن منم دعا کن

ان شاالله میاد بغلت همه اینارو فراموش میکنی برا مامان شدن منم دعا کن

الهی به حق مولا علی دامنت سبز بشه من ده ساله عروسی کردم 

الهی به حق مولا علی دامنت سبز بشه من ده ساله عروسی کردم 

من چهار سال

بچه اولته؟

اخی عزیزم نگران نباش کم کم بهتر میشی من هنوزم تهوع دارم صبح ها 15 هفته ام , برا من دمیترون خوب بود ا ...

به من فقط روزی دو تا ب شش داده با یدوفولیک و د سه 

به من فقط روزی دو تا ب شش داده با یدوفولیک و د سه 

به دکترت بگو عزیزم چون به منم ب 6 داده بود گفتم اصلا رو تهوعم اثر نداره گفت پس دمیترون بخور دیگه این خیلی خوبه برام