2777
2789
عنوان

دعایی که تو موم عسل پیچیده شده برای چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13739 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شنیدم که باید 40 روز این دعا و توی آب 4 تا چشمه گذاشت و زن و شوهر هر دو ازش بخورن! واسه چی؟

به نام بخشنده ی مهربان، یاورِ بر حق، خداوندِ ایثار و انصاف. 🌺خداوندا لحظه ای ما را به حال خودمان وامگذار...🙏 خداوندا دستم را بگیر... 🙏
بخاطر اینکه اب خورد باطل نشه 

از یکی شنیدم میگفت چون خراب نشه.... 

به نام بخشنده ی مهربان، یاورِ بر حق، خداوندِ ایثار و انصاف. 🌺خداوندا لحظه ای ما را به حال خودمان وامگذار...🙏 خداوندا دستم را بگیر... 🙏
مگ تو موم عسل دعا هست؟؟

نه دعا می‌نويسن دورش موم عسل میزارن

من یه ظرف قدیمی و یه دعا توی موم از چندین نسل قبل بهم رسیده، تو خانواده میگن برای رفع گرفتاریه دعاش. ...

آره منم اینو شنیدم ولی نمیدونم برای رفع چه چیزی هست

واسه بیشتر خرافاتی شدن

🤪

آره منم اینو شنیدم ولی نمیدونم برای رفع چه چیزی هست

ببین موقع استفاده برای رفع گرفتاری،میندازنش توی یه طرف دعا،بعد اول ابش رو میریزن دور ، تا اگه دعای بد درحقت شده دفع بشه،بعد دوباره تو ظرف اب میریزن و رو سرشون میریزن تو حمام.من اینجور شنیدم، حالا واقعا نمیدونم درسته یا نه

نمیدونم تاثیر گذار بوده براتون دعا؟ 

من یه ظرف قدیمی و یه دعا توی موم از چندین نسل قبل بهم رسیده، تو خانواده میگن برای رفع گرفتاریه دعاش. ...

یعنی اصلا خیس نشده؟ مومش خراب نشده؟