2777
2789
عنوان

تورخدا کمک کنید ریسک سندروم شده یک به ۷۲

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هفته ۱۴ هستم  خدا از دهنتون بشنوه  از امینو بهتره سل فری؟

اره سلفری صددر صده ودلیل اینکه میگن سلفری چون آزمایش خون هستش ولی آمنیو خطر عفونت وپا ره شدن کیسه آب هستش برای همین میگن سلفری بهتره ،من یک ماه پیش انجام دادم ان تی من ۲.۷بود ودکتر گفت سلفری بدم وجوابش اومد خداروشکر سالم بود ،اصلا نگران نباش همش خوبه به امید خدا 

خیلی تهاجمی امینو  میگن تو دنیا هم‌منسوخ شده  خدا میدونه راسته یا نه

اولا که نگران نباش

دوما زبونم لال مشکلی باشه فقط با جواب آمینو اجازه سقط میدن سلفری رو قبول ندارن

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
عزیزم مرسی تورخدا دعا کنید برام

عزییییییرم نترس. دوستم سه قلو باردار بود سه تاشو گفتن صد درصده و همشون سندروم داون هستن. مجوز سقط سه تاشو دادن. دوستم جفت پاشو کرد تو یه کفش که  ناقص و معلول و عقب مانده هم باشن میخوامشون و نگه میدارم و سقط نمیکنم که درووووود بر شرفش با این جوابش.

بچه ها ۳ تاشون دنیا آمدن سااالم و باهوش و سلامت الان ۳ سالشونه. دوتا پسر یه دختر. نه فلجن نه ناقص نه سندروم داون. ماشاءالله  از دیوار راست بالا میرن خیلی زبل و باهوش و زیبان

مقصودم اینه همه چی دست خدا اینام که بر پایه علم میگن ۱۰۰ درصد و قطعی نیست. پس خودتون رو دست خدا بدین و نگران هییییییچی نباش سالمن ان شاءالله 

عزییییییرم نترس. دوستم سه قلو باردهر بود سه تاشو گفتن صد درصده و همشون سندروم داون هستن. مجوز سقط سه ...

ممنونم ازت ایشالا خیره 

منم اگه جواب ازمایشم بد باشه بازم سقط نمیکنم 

چون یه عمری با عذاب وجدان اون کار میسوزم 

ولی حالم بد شده

ممنونم ازت ایشالا خیره  منم اگه جواب ازمایشم بد باشه بازم سقط نمیکنم  چون یه عمری با عذا ...

نه نه نه نه اصصصصلا حالت بد نشه. ایمااااان داشته باش بدون اذن خدا برگ از درخت نمیفته.

هییییچوقت تحت هیچ شرایطی راضی به سقط  نشو که همون قتله واقعا. شاید ازمایشت اینه که  خدا تو رو ازمایش کنه. توکلت فقط به خودش باشه که ارحم الراحمینه. نگران نباش بچه ت سالمه به اذن خدا. حالا میای و تاپیک میزنی و بعدا به این نگرانی که به دلت انداختن میخندی

نه نه نه نه اصصصصلا حالت بد نشه. ایمااااان داشته باش بدون اذن خدا برگ از درخت نمیفته. هییییچوقت تحت ...

قربون محبتت ممنونم ازت انشالله دلت شاد باشه همیشه