2777
2789
عنوان

رشته تجربی---نظرتون چیه؟

72 بازدید | 12 پست

سلام لطفا کمک کنید...

من انتخابم برای رشته حسابداری بود رشته ی خوبیم هست

ولی از اونجایی که به تجربی علاقه دارم دوباره خانواده منو‌هوایی کردن...

از یک طرف میگم ممکنه‌تجربی خیلی سخت باشه و میترسم توش بمونم مخصوصا پشت کنکور و الکی عمرم بره...

از یک طرف ممکنه موفق بشم به خود ادم بستگی داره

واقعا نمیدونم چیکار کنم شما بگین نظرتون جیه...

یه چیزی هم هست هدایت‌تحصیلی من تجربی رو جز الویت های ۴،۵ زدم و میدونم جز الویت های اول ممکنه برام در نیاد

نمیدونم اگر الویت های اولم نبود چیکار کنم چون یهو نه تجربی خالی میشه نه حسابداری خالی میمونه‌مجبورم برم یه رشته دیگع...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه حسابداری هستی همونو ادامه بده خریت نکن واقعا تجربی هیچی نیست ربطیم نداره چقدر درست خوبه یا نه من با معدل ۲۰ فازغ التحصیل شدم ولی الان پشت کنکرم تنها ۱ درصد از تجربیا هر سال به خواسته هاشون میرسن تز کجا معلوم جزو اون ۱ درصد باشی🙄🤷‍♀️

خب اگه قبولم نشه میتونه بعدش بره حسابداری  

خب وا مگه مرض داره ۳ سال عمرش رو بذاره درسای سخت و مسخره رو بخونه😑😑😑😑بنظرم کسی باید بره تجربی یا خیلی مخ باشه یا پولدار که اگه چیزیم نشد بتونه بره حداقل یه دانشکاه پولی یا مهاجرت به یه کشور دیگه یا از این سهمیه ای های عوضی باشه که الان با ۳۰ هزارم میرن پزشکی🥲

خب وا مگه مرض راره ۳ سال عمرش رو بذاره درسای سخت و مسخره رو بخونه😑😑😑😑بنظرم کسی باید بره تجربی یا ...

خب تلاششو میکنه اگه شد ک بهتر نشد میره حسابداریتجربی و رشتهاش قابل قیاس نیس با حسابداری اصلا حسابداری کلی فارغ التحصیل داره 

اگه درس خون باشه تحربی خیلی خوبه اینده شغلیشم بهتر از بقیه رشتهاس