2777
2789
عنوان

بافتن تابلو فرش

| مشاهده متن کامل بحث + 3368 بازدید | 80 پست
سلام ناز یخی. امروز یاد تابلو فرش شما افتادم،چکار کردی؟ انجام دادی یا همون‌طور مونده؟ منم بیستم برا ...

مبارک باشه گلم 

باور کن هر لحظه میام یادت میافتم ولی چه کنم 🤦🤦🤦

چندروز پیش فقط پود نازکشو زدم دیگه نبافتم 😭😭😭

خدایا شکرت که یه فرشته کوچولو تو وجودمه 😍😍😍بعد این همه سال معجزه شد و منم دارم مامان میشم ان شاءالله 😭😍😭😍😭😍ان شاءالله قسمت همه ی منتظرا 💓💓💓💓
مبارک باشه گلم  باور کن هر لحظه میام یادت میافتم ولی چه کنم 🤦🤦🤦 چندروز پیش فقط پود نازکشو ...

خسته نباشید خانومی😄من دیروز ۷ دست بافتم،الان میخوام ۲۵ رو ببافم،به خودم قول دادم تا آخر شب به سی برسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خسته نباشید خانومی😄من دیروز ۷ دست بافتم،الان میخوام ۲۵ رو ببافم،به خودم قول دادم تا آخر شب به سی بر ...

ماشاءالله راست میگی؟ 😨😨

اخه چطوری چندساعت میشینی؟ 

خدایا شکرت که یه فرشته کوچولو تو وجودمه 😍😍😍بعد این همه سال معجزه شد و منم دارم مامان میشم ان شاءالله 😭😍😭😍😭😍ان شاءالله قسمت همه ی منتظرا 💓💓💓💓
ماشاءالله راست میگی؟ 😨😨 اخه چطوری چندساعت میشینی؟ 

سلام عزیزم

ببخشید امروز آنلاین شدم.والا هر وقت کار نداشته باشم میشینم.الان رسیدم ۳۴.میخوامدسرعتمو بالاتر ببرم اگر خدا بخواد😆😆😆

همه کارهای خونه و آشپزی رو میکنم و میام سراغش.همه کارهام رو زود انجام میدم،البته با کیفیت نه فقط اینکه انجام بدم.😊

سلام عزیزم ببخشید امروز آنلاین شدم.والا هر وقت کار نداشته باشم میشینم.الان رسیدم ۳۴.میخوامدسرعتمو ب ...

ماشاءالله بهت ان شاءالله زود تموم کنی 🌹🌹

من این چندروز درگیرم بعدش ان شاءالله شروع میکنم 

ماشاءالله بهت ان شاءالله زود تموم کنی 🌹🌹 من این چندروز درگیرم بعدش ان شاءالله شروع میکنم 

سلام عزیزم

.خوبی .نی نی کوچولو خوبه؟ چه خبر.اوضاع احوال خوبه خدارو شکر؟

سلام عزیزم .خوبی .نی نی کوچولو خوبه؟ چه خبر.اوضاع احوال خوبه خدارو شکر؟

سلام گلم ممنون خداروشکر خوبم نی نی هم خوبه 

تو چطوری چیکارا میکنی تا کجا بافتی؟ 😍😍😍

منکه اصلا نبافتم 🤦🤦🤦

سلام گلم ممنون خداروشکر خوبم نی نی هم خوبه  تو چطوری چیکارا میکنی تا کجا بافتی؟ 😍😍😍 منکه ا ...

سلام گلم،خداروشکر.اولویت سلامتی خودت و فرشته ت عزیز.

کدوم شهری نازی جان؟

من الان تا ۱۳۱ رو بافتم.فردا مهمون داریم نمیتونم.امروز رو یک دست بافتم فقط.

سلام گلم،خداروشکر.اولویت سلامتی خودت و فرشته ت عزیز. کدوم شهری نازی جان؟ من الان تا ۱۳۱ رو بافتم.ف ...

آره یکم بی حوصله شدم 🤦🤦

تهران گلم 

تو کدوم شهری؟ 

ماشاءالله بهت اندازش چند در چنده؟ 

آره یکم بی حوصله شدم 🤦🤦 تهران گلم  تو کدوم شهری؟  ماشاءالله بهت اندازش چند در چنده؟&n ...

من سنندجم عزیزم.

قربانت عزیزی.۷۰۰ گره در ۳۴۰ دست.

پسرم امسال کلاس دومه امسال.میخوام زود تموم شه مطمئنا امسال هم مدرسه مثل پارساله.خودم خیلی باهاش کار می‌کردم.

من سنندجم عزیزم. قربانت عزیزی.۷۰۰ گره در ۳۴۰ دست. پسرم امسال کلاس دومه امسال.میخوام زود تموم شه مط ...

ان‌شاءالله هرجا هستی همیشه خوش باشی 

پس برای تو بزرگه ماشاءالله 

ان شاءالله میتونی تو 

روزی چندساعت میبافی؟ 

مال من 530 گره هست ولی یه ردیف یه ساعت طول میکشه😥😥😥

ان‌شاءالله هرجا هستی همیشه خوش باشی  پس برای تو بزرگه ماشاءالله  ان شاءالله میتونی تو&nb ...

قربانت.

منم یک ساعت طول می کشه،والا روزی هر چند ساعت بتونم.بعضی شبا یکی دو دست میبافم اگر خوابم نیاد

قربانت. منم یک ساعت طول می کشه،والا روزی هر چند ساعت بتونم.بعضی شبا یکی دو دست میبافم اگر خوابم نیا ...

خسته نباشی دعا کن منم بتونم ببافم 🙏🙏🙏

قربانت. منم یک ساعت طول می کشه،والا روزی هر چند ساعت بتونم.بعضی شبا یکی دو دست میبافم اگر خوابم نیا ...

سلام عزیزم. شما از کجا سفارش دادید که دیر رسید؟ من از آتروپات فرش سفارش دادم سه ماهه و شاید بیشتر وای هنوز نرسیده.