2777
2789
عنوان

بافتن تابلو فرش

| مشاهده متن کامل بحث + 3342 بازدید | 80 پست

[QUOTE=197929949]آره بخدا حیفه ولی نمیدونم چه مرگمه اصلا ماه تا ماه بهش دست نمیزنم یهویی متحول میشم یه چندروز هرروز ی ...[روزی یه دست اصلأ کافی نیست.هیچکی حوصله بافتن نداره،گفتم خودم یکم انگیزه بگیرم ،😆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم حوصله ام نمیشه سایزش یک در یک هست نمیدونم دستمزدش چقدره ولی سال ۹۲ مربیم میگفت این سایز با ا ...

بزن تمومش کن.چیه گوشه خونه .آدم میبیننه اعصابش بهم میریزه

[QUOTE=197929949]آره بخدا حیفه ولی نمیدونم چه مرگمه اصلا ماه تا ماه بهش دست نمیزنم یهویی متحول میشم ...

آره از اینجا نمیتونی انگیزه پیدا کنی برعکس خودت داری انگیزه میدی 🤣🤣🤣

بخدا اینقدر حالمو بد میکنه که نگو هرروز همه غر میزنن😭😭

من فقط باید زور بالا سرم باشه کاش یه گروهی چیزی داشتیم که هرروز حساب پس میدادم 🤦🤦

من اگه از اول همون یه دونه رو میبافتم الان تموم میکردم برای من یه ردیف یه ساعت کامل طول میکشه 

خدایا شکرت که یه فرشته کوچولو تو وجودمه 😍😍😍بعد این همه سال معجزه شد و منم دارم مامان میشم ان شاءالله 😭😍😭😍😭😍ان شاءالله قسمت همه ی منتظرا 💓💓💓💓
خودتونو مقید کنید روزس دو سه ساعت بشینید ببافید یه اهنگ خوب بذارید وشروع کنید 

من اینکارو میکنم در حد دوروز پابرجاست فقط🤦🤦🤦

خدایا شکرت که یه فرشته کوچولو تو وجودمه 😍😍😍بعد این همه سال معجزه شد و منم دارم مامان میشم ان شاءالله 😭😍😭😍😭😍ان شاءالله قسمت همه ی منتظرا 💓💓💓💓
آره از اینجا نمیتونی انگیزه پیدا کنی برعکس خودت داری انگیزه میدی 🤣🤣🤣 بخدا اینقدر حالمو بد میکنه ...

آره راست میگی،یه گروه میذاشتیم.به شوق و امید هم تموم میشه.

باید خودت کارهاتو راست و ریس کنی وقت کنی و انجام بدی.

وقت که صبح تا شب بیکار همش تو گوشی یا خواب 🤦🤦🤦🤦

آره راست میگی،یه گروه میذاشتیم.به شوق و امید هم تموم میشه.

آره شاید تاثیر بذاره 

اگه موافقید همین تاپیک تو رو ذخیره کنیم هرروز بیاییم بگیم که چقدر بافتیم و همدیگرو تشویق کنیم