2777
2789

سلام دوستا صورت من بعد از بارداری لک شده

یه قسمتایی کلا رنگش تیره شده 

چه راههایی رو امتحان کردید نتیجه داشته 

بفرمایید مام استفاده کنیم 💐💐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماله مامانم بود خیلی وقت پیش .دکتر بهش کرم داده بود خوب شده بود داشت خوب میشد که ادامه نداد .ولی قشنگ یه درجه پوستش روشن‌تر شد و لک‌ها کمتر .باید برید دکتر 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

من کرم آگوستا و تریاک آگوستا استفاده کردم لک های چندساله اخیر که کامللااا برطرف شد ،فقط دو تا لک خیلی قدیمی رو گونه هام موند،جدیدا از ی پیج اینستا کرم گرفتم حدودا دو هفته هست احساس میکنم داره معجزه میشه امیدم به خداست ،ولی در موردش فعلا نمیتونم نظری بدم

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده❤️

عزیزم من شنیدم شیرین بیان برگش رو ک خشک هست اسیاب کنی بعد با آب مخلوط کنی بزنی روی لک ها خوبه اما هنوز امتحان نکردم برم عطاری ببینم برگش رو دارن

زن داییم امتحان کرده بود می گفت خوبه ولی خودم هنوز ندیدمش

حتی اگه ذره ایی ته دلت به امام زمان(عج) اعتقاد داری یه صلوات برا سلامتیش بفرست و بگو اللهم عجل لولیک الفرج 

یه لکه ی تیره  به اندازه ی نصف بند انگشت کمی بالاتر از لبم داشتم .. چند سال .. کلی کرم و دارو استفاده کردم که کم مبلغ هم نبودند.. سه شنبه ی هفته ی پیش پلکسر کردم..‌ دیروز متوجه شدم که رفته😄 الان کمی قرمزی داره فقط..