مهرماهی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/25 تعداد پست: 793 عنوان ژنتیک.... بارداری.... 146 بازدید | 23 پست سلام دوستان ازمایش ژنتیک قبل هربارداری باید رفت یا فقط قبل بارداری اول؟؟؟ خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران... میشه برا آرامشم یه صلوات بفرستی دوست مهربونم 🌹 1400/04/16 | 09:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهرماهی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/25 تعداد پست: 793 ما دختر خاله پسرخاله ایم بچه اولمون هم سالمه. ازمایش ژنتیک قبل بارداری گفت مشکل ندارین. الان دوباره باید رفت؟؟؟ خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران... میشه برا آرامشم یه صلوات بفرستی دوست مهربونم 🌹
hm2051 عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 394 ما دختر خاله پسرخاله ایم بچه اولمون هم سالمه. ازمایش ژنتیک قبل بارداری گفت مشکل ندارین ... فک نکنم دیگه چون ژنتیک که عوض نمیشه .ولی اگه پولشو داری برای محض احتیاط برو
مهرماهی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/25 تعداد پست: 793 یه بارلازمه دخترداییم قبل بارداری اولش رفت ینی الان لازم نیست برم؟؟ خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران... میشه برا آرامشم یه صلوات بفرستی دوست مهربونم 🌹
titaa عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 59833 اولی فک کنم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁
ریااااااضی عضویت: 1400/02/19 تعداد پست: 13939 والا من برادرزادم یکم مشکل داره.ازدواجشون فامیلیه.خودمونم فامیلیم دخترم سالمه خداروشکر.ولی بر فرض محال دومی رو میخواستم حتمااااا میرفتم
cathrin عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 4988 ما دختر خاله پسرخاله ایم بچه اولمون هم سالمه. ازمایش ژنتیک قبل بارداری گفت مشکل ندارین ... دوست من دختر خاله پسر خاله هستن باردار شد آمینو سنتز کردن
مهرماهی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/25 تعداد پست: 793 فک نکنم دیگه چون ژنتیک که عوض نمیشه .ولی اگه پولشو داری برای محض احتیاط برو رفتم گفت هفته دیگه نوبت میدن. نمیتونم صبر کنم 😩 خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران... میشه برا آرامشم یه صلوات بفرستی دوست مهربونم 🌹
مهرماهی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/25 تعداد پست: 793 اولی فک کنم 🙏🙏🙏🙏🙏🙏 خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران... میشه برا آرامشم یه صلوات بفرستی دوست مهربونم 🌹
مهرماهی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/25 تعداد پست: 793 والا من برادرزادم یکم مشکل داره.ازدواجشون فامیلیه.خودمونم فامیلیم دخترم سالمه خداروشکر.ولی بر فرض مح ... برای اولی رفتی؟ خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران... میشه برا آرامشم یه صلوات بفرستی دوست مهربونم 🌹
مهرماهی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/25 تعداد پست: 793 هزینش چقدره نمیدونم خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران... میشه برا آرامشم یه صلوات بفرستی دوست مهربونم 🌹
نیلا۰۰ عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 2272 نه بابا ژنتیکدرواقع بیماری های نهانو مشخص میکنه ک توو ژنتون مغلوب هست و ممکنه ب بچتون برسه اگ رفتین ک هیچاگ نرفتین و بچه اولتون سالم بود برای دومی برین خیلیا هستن بچه اولشون سالمه دومی ب بعد مشکل ایجاد شدهی بار بسه نورای عزیزم نور چشمم خوشگلم دختر نازم مامانی دلش میخواد توو پیشش باشی از کوچولوییم اونوقتا ک خاله بازی میکردم همیشه دختر داشتم ب اسم نورا عزیز دل مامان توو با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد توو زندگی مامان تا توو زود زود زود بیاایی پیشمون خیلی دلتنگتم عزیزکم❤