2777
2789
عنوان

قلب جنین

100 بازدید | 17 پست

تو سونوی شما چند هفتگی قلب جنین تون مشخص بود؟هفت هفته تموم شده مال من رویت نشده قلبش گفتم ده روز دیگه مجدد سونو بده.دعا کنین برام.شما چند هفتگی قلب جنینتون تشکیل شد؟

من ۷ هفته و ۴ روز رفتم. ولی نگران نباش تا ۱۰ هفته هم جا داره صبر کنی.توکل بر خدا ان شاالله که تشکلیل بشه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

تا۱۲هفته هنوز زوده

کاربر ایواز هستم کاربریم تعلیق شده،این کاربری قبلیمه برش گردوندم تا فقط تاپیکاشو حذف کنم اگه حذف کردم دوباره تعلیقش میکنم، و تا موقعی که کاربری ایواز رو برگردونن من با این کاربری فعالیت میکنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۷ هفته و ۴ روز رفتم. ولی نگران نباش تا ۱۰ هفته هم جا داره صبر کنی.توکل بر خدا ان شاالله که تشکلیل ...

انشاالله

اینو کی میگه ک تا ده روز جا داره عزیز؟کسی بوده ینی؟

جدی؟کی اینو میگه؟پس چرا دکترا دلتو میریزن پایین و میترسونن؟

اینو معمولا جایی نمینویسن یا نشر نمیدن یکی ازفامیلامون ۴تا سقط کرد که همشون هم به ابن دلیل بود که قلبش تشکیل نشده

پنجمی رو که باردار شد بازم بهش گفتن سقط کن قلب نداره سقط نکرد گفت بزار خودش بیفته چن هفته گذشت وخبری نشد وقتی رفت سونو گفتن قلب تشکیل شده

توی ی شبکه ی ماهواره ای ی دکتری رو آورده بودن داشت درمورد سقط جنین حرف میزد میگفت احتمالش خیلی کمه که بچه بودن قلب تشکیل بشه و معمولا اونایی که قلبشون دیر تشکیل میشه به این دلیله که اول مغزشون تشکیل میشه و خیلی ازخانواده ها عجله میکنن وسقطش میکنن ونمیدونن چرا بهشون میگن زودسقط کنین دلیلش اینکه ازجنین مرده توی خیلی از صنایع استفاده میشه

کاربر ایواز هستم کاربریم تعلیق شده،این کاربری قبلیمه برش گردوندم تا فقط تاپیکاشو حذف کنم اگه حذف کردم دوباره تعلیقش میکنم، و تا موقعی که کاربری ایواز رو برگردونن من با این کاربری فعالیت میکنم.
اینو معمولا جایی نمینویسن یا نشر نمیدن یکی ازفامیلامون ۴تا سقط کرد که همشون هم به ابن دلیل بود که قل ...

افرین دقیقا منم همینو شنیدم ک بچه هایی ک دیرتر قلبشون تشکیل میشه اول مغزشون تشکیل میشه بچه های نخبه ای میشن در اینده و تیز هوش ترن معمولا اما انگلیس و امریکا کاری کردن ک جا بندازن تو ایران ک اگر مثلا تا شش هفت هفتگی قلب تشکیل نشد دستور سقط بدن.میگفت بشما ک دستور سقط دادن شما بگو من دوس ندارم سقط کنم میخوام سه هفته دیگه بچمو نگه دارم هزینه ای داره نگه داشتنش؟و نگه دارین و مطمئن باشین ک قلب تشکیل میشه خیلی ام بهتر از همه بچه ها ابن لینکشه برو ببین

https://www.aparat.com/v/tET7d

خانه بهداشت گفت رفتم باهاشون دعوا کردم اخه اخه گفتن شاید پوچ باشه با دعوا اینا گفتم میخوام هفته ۹ بر ...

کارشون خیلی زشته ک الکی الکی نظر منفی میدن ب ادر من ک دیروز نشستم کلی گریه کردم چون سونوگرافی گفت زیاد امیدی نداشته باش.اما دکترم گفت ده روز دیگه دوباره برو سونو احتمال تشکیل شدنش پنجاه پنجاهه.دیگه توکل برخدا.هر چه به صلاحمونه

من سر حاملگی اولم 6 هفته رفتم تشکیل نشده بود دکتر گفت واست امپول مینویسم برو واسه سقط،من گفتم نه صبر میکنم تا 10 هفته جا داره ولی چون بتام کم بود 7 هفته و سه روز خودش سقط شد....

سر بعدی تا 8 هفته اصلا دکتر نرفتم ولی یه ضربه به شکمم خورد مجبور شدم برم سونو که قلبش تشکیل شده بود

سر این یکیم 7 هفته دکتر گفت برو رفتم و شده بود

به نظرم صبر کن حتی اگه خدایی نکرده تشکیل نشه خودش سقط میشه

مادر بودنم را خیلی دوست دارم ❤دلم ضعف میرود برای دنیایی مادری❤دنیایی که متعلق به خودت نیستی❤همه جا حضور کسی را احساس میکنی❤که آنقدر بی پناه است،که فقط آغوش تو آرامش میکند❤آنقدر کوچک است که دست های تو هدایتش میکند❤آنقدر ضعیف است است که شیره ی جان تو پرورشش میدهد❤مادر بودنم را دوست دارم❤چون به بودنم معنا میدهد❤