2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن بچه م

247 بازدید | 34 پست

سلام دوستان میخوام بچه مو از شیر بگیرم یه سال و هفت ماهشه خیلی بد غذاس هیچی نمیخوره فقط چسبیده به سینه م میشه منو راهنمایی کنید چ جوری از شیر بگیرم و چ غذاهایی براش درست کنم 

پیشنهادم اینه که ۲ سال کامل شیرش بدی... پشیمون میشی. این روزها تکرار نمیشه... 

واسه غذا نخوردن بچه نگران نباش. فقط زورش نکن چون غذا خوردن اوقات لذت بخشی اگه براش نباشه دیگه متنفر میشه. اگرم از شیر بخای بگیریش باید کم کم باشه و به یکباره نمیشه چون بچه لطکه می بینه... مثلا اول نوبت های شیردهی رو کم کنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیشنهادم اینه که ۲ سال کامل شیرش بدی... پشیمون میشی. این روزها تکرار نمیشه...  واسه غذا نخوردن ...

شاید باورت نشه اما طول شب بخدا نزدیک ده بار بیدار میشم شاید هر ساعت خواب درست حسابی ندارم روحیه م داغونه اعصابم خورد میشه طول روز بیحالم از بی خوابی 

پسر من ۲۳ ماه و نیمش بود از شیر گرفتمش تقریبا یه ماه پیش خیلی خوشحالم که تونستم کامل بهش شیر بدم&nb ...

من اذیتم غذا نمیخوره هیچ دست و پامو بسته همیشه زیر دست وپامه هیچ کاری نمیتونم بکنم هلاک شدم خسته شدم از شیر دادن 

شاید باورت نشه اما طول شب بخدا نزدیک ده بار بیدار میشم شاید هر ساعت خواب درست حسابی ندارم روحیه م دا ...

عزیزم درک میکنم اما من طبق تجربه خودم نظر دادم. اما طبق نظر دکترها یک سال شیردهی کافیه ... اگه اذیت میشی از شیر بگیرش.‌من بچه دومم رو  یک ماه و نیم زودتر از شیر گرفتم و به سینه م صبر مالیدم از عطاری گرفتم اما دکترها این روش رو قبول ندارن میگن باید از نوبت های شیردهی کم کنی و کم کنی تا به صفر برسه.... برای من اون شیوه جواب نداد مجبور شدم به یکباره بگیرم.... تو این فصل راحتتر میتونی انجامش بدی 

عزیزم درک میکنم اما من طبق تجربه خودم نظر دادم. اما طبق نظر دکترها یک سال شیردهی کافیه ... اگه اذیت ...

به شدت اذیتم زندگی راحتی ندارم بچه ی اولمم هست سینه م از فرم افتاده اعصاب نمونده برام سیر نمیشه با سینه م غذا هم نمیخوره بنظرم شیر خشک خیلی بهتره حداقل میدونی سیر میشه 

به شدت اذیتم زندگی راحتی ندارم بچه ی اولمم هست سینه م از فرم افتاده اعصاب نمونده برام سیر نمیشه با س ...

اسی هواالان گرمه اون بچه هلاک میشه اگرم گرفتی براش مدام آب شربت شیرپاکتی بده

روزا چی بهش بدم غذا هم کم میخوره حتی رشدش هم خوب نیس بزور الان ده و نیم کیلو هستش 

روزا رو کم کن تا چند روز بعد دیگه چسب زخم یا رژ بزن وای شبا بهش بده هم بچت اذیت نمیشه هم سینت عادت می‌کنه و ید فعه پر نمیشه....

غذای های مقوی بهش بده شیر پاستوریزه با عسل با شیشه بهش بده

شیر شبو که از ۶ماهجی میگیرن دوست عزیزم بچه ۶ماه میتونه ۱۲ شب تا۵صبح شیر نخوره

اتفاقا شبا بیشتر بیدار میشه دیشب بزور نزدیکای ساعت دو خوابید تا پنج صبح سه چهار بار بیدار شد بخاطر همین اذیتم الانم بیداره سینم دیگه شیر نداره 

اتفاقا شبا بیشتر بیدار میشه دیشب بزور نزدیکای ساعت دو خوابید تا پنج صبح سه چهار بار بیدار شد بخاطر ه ...

عزیزم همون باعث نخوردن غذا و بد فذایی خراب شدن دندونا میشه

من خداروشکر پسرم از ۵ماهگی دیکه شیر شب نخورد الان هنوز ۱۱ ماهش نشده ۹شب تا۷صبح میخوابه

تیکر تولد چهار سالگی پسرم