2777
2789
نه . نصفه شب بود . بیدار بودم اینطوری گفت .خودم نفهمیده بودم  خودشم نمیخواست که بدونم چی .گفته

چرا مگه رودر واسی داره باهات از کجا فهمیده بیدار بودی چرا تیکه میندازه  میدونی ترک کجاست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اردبیل

اردبیل خیلی  ترکیشون غلیظه  بکر کردم برای زنجان هستش امکان داره من نتوسته باشم تلفظش کرده باشم 

ببین  از وقتی گذاستی من درگیرم برای ترجمه   اخرش رو کاغذ نوشتم ولی بنظر کامل نتونستم  فهمیدی به منم بگو برام جالب شده 

ممنون خیر باشه انشاله

اردبیل خیلی  ترکیشون غلیظه  بکر کردم برای زنجان هستش امکان داره من نتوسته باشم تلفظش کرده ...

فدات عزیزم خودتو اذیت نکن .چشم فهمیدم میگم ولی منم دلخورم از خودش میپرسم اصن . ؟حقمه بدونم خب .

راستش نمیدونم چرا اینطوریه نسبت بهم .یکم تحولیش گرفتم فک میکنه یه خبریه .انگاری طلب کاره باهام .برا من فاز سیاست میگیره . دلم از دیشب گرفتست 

بهش میگم بهت به چشم برادری نگاه میکنم .ولی میگه من خواهر نمیخام

فدات عزیزم خودتو اذیت نکن .چشم فهمیدم میگم ولی منم دلخورم از خودش میپرسم اصن . ؟حقمه بدونم خب . راس ...

ببین من تورکم وبا اخلاق رفتارشون خوب آشناهستم  

من نمیدونم این طرف کیه  وچی میخاد ولی عزیزم از قدیم گفتن به ترک دختر ندین ولی ازشون دختر بگیرید 

نه اینکه بد باشن تو ازدواج وزن دوست نداشته باشن اتفاقا  خیلی عاطفی وبا احساس هستن ولی یه جاهایی   کارهایی میکنن که زن عاصی میکنن چون خودم ۵ تا برادر دارم  واطرافیان به چشم دیدم   زحمتکش ومهربان هستن ولی خدا نکنه رگ ترکیشون  بد میزنه بالا

ببین تپسی معنا نداره اهل کجاس؟ لهجه زنجان همدان میزنه این طرف

تپسی یعنی کله اش   

وقتی نمیتوانی به عقاید بقیه احترام بگذاری به خودت نبال! تو بی اصالتی بیش نیستی...شرم بر کسی که حقانیت را خفه کند
ببین من تورکم وبا اخلاق رفتارشون خوب آشناهستم   من نمیدونم این طرف کیه  وچی میخاد ولی عزی ...

منم تورکم 

تا حالا خیانت ندیدم تو طایفه 

اکثر آقایون تورک خیلی خانواده دوست و خوش مشربن 

وقتی نمیتوانی به عقاید بقیه احترام بگذاری به خودت نبال! تو بی اصالتی بیش نیستی...شرم بر کسی که حقانیت را خفه کند
منک ترکم متوجه نشدم /:

کلمه هایی که اینجا بکار برده شدن معادل فارسی ندااارن برای همین سخته گفتنش 

مثلا الان برای دشیب چی بکار ببرم تو فارسی ؟     

دونن گجه

ن دِشیب یه چیز دیگست 😐

دِشیب یعنی یه جورایی سوا کرده ، پی برده ، فهمیده