2777
2789
عنوان

خدایا هیچ وقت منو با کسی که خر و پف میکنه تو ی اتاق نذار:|

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 88 پست
یه لگد بزن بهش

اثر نداره 

بالشتشو میکشم نازش میکنم جایجاش میکنم 

صداش بدتر و آسمان خراشتر میشه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
مگه من گفتم دست خودشه؟ من فقط میخوام سرمو بکوبم تو دیواز تا مغزم منفجر شه و دیگه هیچ صدایی نشنوم&nb ...

امتحان کن😁

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خروپف میکنم😔

خیلی درد بدیع

از همسرم جدا میخوابم.

یه شب با مادروپدرسوهر جایی مجبوری خوابیدیم تا صبح از ترس خروپف کردن بیدار موندم😔

انحراف و پلیپ دارم خیلی درد بدیه

خییییلی خجالت میکشم😔😔😔

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔
اثر نداره  بالشتشو میکشم نازش میکنم جایجاش میکنم  صداش بدتر و آسمان خراشتر میشه

😂. اما من همیشه جواب میگیرم. 

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 
منم خروپف میکنم😔 خیلی درد بدیع از همسرم جدا میخوابم. یه شب با مادروپدرسوهر جایی مجبوری خوابیدیم ...

من پلیپ دارم😂 خدایش نمیدونم من تو خواب خرو پف دارم یان

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 
اعصابت خرد باشه سردرد داشته باشی 48 ساعت نخوابیده باشی خدایاااا

یاعلی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

مامانم ... حس میکنم سلول های مغزم و گوشم دونه دونه دارن میمیرن:|

😂😂 ببخشید ولی واقعا خاطرات خودم با شوهرم زنده شد برام نامزد که بودیم موندم خونشون تو هال بودیم زمستونم بود این وسط خواب یهو پاشد تیشرتشو در اورد لخت گرفت خوابید بعد بالشت بغل کرد یکم بعدشم خروپفش شروع شد منم اینجوری نگاه میکردم 😳🥵خدایا منو با کی درانداختی مادر شوهرمم گفت عادتشه ما عادت کردیم توعم عادت میکنی الان که منو جا بالشت بغل میکنه تا تکون بخورم بیدار میشه غر میزنه کلا تادمن نخوابم خوابش نمیبره شده پیشش دراز بکشم عین پسر بچه ننه ها خروپفشم وقتی خوابم نمیشنوم 😂😂خوابم سنگین شده دیگ از وقتی باردار شدم وگرنه با صدا پای مورچه بیدار میشدم منو شوهرم الان برعکس شدیم اون خواب سبک شده من سنگین

😂😂قربون نن جونم برم ی شب پیشش خابیدم مجبوری بخدا تا صب گریه کردم از صدای سرسام اورش شبیه غرش شیر ...

آخ بخدا منم ب مرحله گریه رسیدم یکم پیش سرم بردم زیر بالش جیغ زدم موهامو کشیدم از بدبختی😂😂

من پلیپ دارم😂 خدایش نمیدونم من تو خواب خرو پف دارم یان

خودم اصلا متوجه نمیشم.چون راحت میخوابم

اولش باور نمیکردم که خروپف میکنم،تا بالاخره بچه هامم گفتن تا باور کردم.

هم خروپف میکنم هم ناله

نمیدونم دیگه ناله واسه چیمه😔

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔