2777
2789

مثلا من بعد اینکه لیسانسم رو گرفتم نرفتم سر کار بخاطر اینکه شوهرم بچه میخواست و بعدشم بچه دوم .و اینکه همیشه دوست داشت خونه اماده باشه .من میتونستم شاغل بودن رو انتخاب کنم ولی شوهرم نخواست .طبعا باید حقوقی ک میتونستم دربیارم رو بده .شما از شوهراتون همچین چیزی طلب کردین؟من به خواست اون موندم خونه .چون انتخاب من بچه داری نبوده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به درامدش داره 

یه مبلغی مشخص کن ماهیانه بهت بده

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

همین ک ب رلم گفتم توو عقد نامه ذکر بشه حق تحصیل اشتغال مسکن و بچه رو بهم بده 

نورای عزیزم نور چشمم خوشگلم دختر نازم مامانی دلش میخواد توو پیشش باشی از کوچولوییم اونوقتا ک خاله بازی میکردم همیشه دختر داشتم ب اسم نورا عزیز دل مامان توو با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد توو زندگی مامان تا توو زود زود زود بیاایی پیشمون خیلی دلتنگتم عزیزکم❤
کارت حقوقش دستمه هرچی بخوام به به بودجمون نزدبک باشه میخرم

منم خرید میکنم از کارتش .اما یه پولی هست ک فقط مال خودمه .اون از نظرم کمه .پس اندازم ک کنم به هیچ جا نمیرسه اخر سالی.ماهی 1تومن

عزیزم نمیشه که مثلا شاید تو قرار بوده ۱۰ تومن از بیرون ور بیاری خوب الان شوهرت شاید اصلا درامدش انقدر نباشه شما باید همون اول به خواسته خودتم توجه میکردی حداقل یخ بچه می اوردی که بتونی بری سرکار .نه اینکه فقط خواسته ی شوهرتو ببینی.حالا هم ازش پول بگیر ولی سعی کن بچهات لزدگ‌شد شاغا بشی نه که ارزو به دل بمونی

الان بهم پول تو جیبی میده .ولی اصلا درحد حقوق نیست . البته برای خرج کردن دریغ نمیکنه .من دوست دارم ...

خب باید ببینی حقوقش اصلا اون اندازه هست که به تو حقوق بده؟ الان اکثرا همه پول خرج میشه نمیشه با حقوق معمولی که اکثر مردها میگیرن مثلا ماهی ۱۰ تومن هم به زنشون حقوق بدن 

🌹🎹🎵🎶🎼🎵🌹
عزیزم نمیشه که مثلا شاید تو قرار بوده ۱۰ تومن از بیرون ور بیاری خوب الان شوهرت شاید اصلا درامدش انقد ...

خوب من اشتغالو فقط بخاطر پولش دوست دارم.از اینکه راحت تو خونه نشستم ناراحت نیستم .ولی دیگه الان 30سالم هم شده استخدامیا به سنم نمیخوره.مشاغل غیره هم درامدشون کمه از صبح تا شب بخوام برم بیرون