2777
2789
عنوان

کسی بوده سونو ان تی جنسیت یه چی بگه سونو ۱۸ هفته یه چی دیگه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1490 بازدید | 23 پست
اره معتبره 

نه من اون کاربرو گفتم که گفتن جنسیت اشتباه شده،ایشالا دختره مال شما عزیزم

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره آن تی بود وسونوگرافی معتبر وباسابقه ومعروف  ولی کلا به سونو خیلی دل نمی‌بندم  چون موق ...

وای خیلی ضدحاله،میفهمم

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
واسه یکی از دوستام اینجوری شده بود میگه دل نبند  من دختر دوست دارم نمیتونم از فکرش در بیام از ...

مبارکت باشه

الهی سلامت باشین

منم دوتا پسر یه دختر داشتم امیدوار بودم دخترم یه خواهر داشته باشه ولی برا خالق تعیین تکلیف نکردم گفتم هرچي خیر واقعی باشه الهی سالم وعاقبت به خیر باشه  هرچي حکمت خداست اون بهترینه نه دل ما

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
مبارکت باشه الهی سلامت باشین منم دوتا پسر یه دختر داشتم امیدوار بودم دخترم یه خواهر داشته باشه ولی ...

اره ان شاءالله سالم باشه هرچی قسمت آدمه هرچی خدا میده همونه 

اها،خداکنه، حالتام با سری قبلی فرق داره  همش خسته و بی حالم  ویارم شدتش کمتره

پس احتمالا دیگه مثل اون دوتا جوجت پسر نیس‌.ایشالا هرسه سلامت باشن