sarakhanum مدیر استارتر عضویت: 1397/09/01 تعداد پست: 1894 عنوان خانمای کدبانو یه لحظه تشریف بیارید 94 بازدید | 8 پست بچه ها من امروز ۳تا ظرفِ بزرگ شیره انگور خریدم برای صبحانه ها.الان یه کوچولو چشیدم مزه ی ترشی میداد جوری ک گلوم سوخت.از یه جایی خریدم ک دیگه امکان نداره برم اون سمت مجدد.بنظرتون بخاطر گرما اینجور شده؟مزه ی شربت آهن میده.بوش طبیعیه.اما ترشه!!!!راهی هست ک ترشیش رفع بشه؟ زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚 1400/04/15 | 23:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کاپوچینوشیری عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 2927 خرابشده هروقت خواستی کسی رو قضاوت کنی یه لحظه آروم تو دلت بگو مگه من کیم!؟؟....
sarakhanum مدیر استارتر عضویت: 1397/09/01 تعداد پست: 1894 خرابشده ای داد جدی ؟؟بوش طبیعیه اما .جدیدا خریدام چرا اینجوری از آب درمیاد😭 زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚
کاپوچینوشیری عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 2927 ای داد جدی ؟؟بوش طبیعیه اما .جدیدا خریدام چرا اینجوری از آب درمیاد😭 اره دبگ نباید ترش باشه ک نخور هروقت خواستی کسی رو قضاوت کنی یه لحظه آروم تو دلت بگو مگه من کیم!؟؟....
sarakhanum مدیر استارتر عضویت: 1397/09/01 تعداد پست: 1894 خرابه هاا وای نگووووو بوش طبیعیه.چرا یه سری آدما اینقدر بد شدن ای بابا زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚
نجلاشونم عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 4700 الان فصل خرید شیره نیست عزیزم شیره پارسالی خریدی بعضی ها غلظتش کمه ترش میشه شیره امسالی دوسه ماه دیگه میاد
sarakhanum مدیر استارتر عضویت: 1397/09/01 تعداد پست: 1894 الان فصل خرید شیره نیست عزیزم شیره پارسالی خریدی بعضی ها غلظتش کمه ترش میشه شیره امسال ... آره رقیقه.بنظرت خراب شده؟بوی بدی نمیده.شکرکم نزده.فقط ترش مزه هست گلوم سوخت زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚
نجلاشونم عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 4700 آره رقیقه.بنظرت خراب شده؟بوی بدی نمیده.شکرکم نزده.فقط ترش مزه هست گلوم سوخت ترش شده دیگه میگم که اونا تقریبا۱۰ماه پیش پخته شده اگه شله غلظت نداره و مزه ترشیدگی میده صددرصد خرابه اصلا شیره انگور شکرک نمیزنه