2777
2789

من‌خوردم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای من میخوردم هیچ تاثیری نداشت🥴

واقعا؟برای منم تاثیر آنچنانی نداره.الان ۲۵ دارم جدیدا مصرف میکنم نمیدونم این چی تاثیر میذاره یا نه؟

امیدوارم دلتون اسیر هیچ پدرسگی نشه
تاثیرگذار بود؟

روی من اره خیلی ولی کلا داروهای اعصاب بعد دو هفته تاثیر خودشونو نشون میدن الان دیگ دارو نمیخورم خوب شدم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

من بالاترین دوزش رو خوردم

وابسته ش شده بودم یه مدت کلا

حافظا دیدی که کنعان دلم بی ماه شد ، عاقبت با اشک غم کوه امیدم کاه شد ، گفته بودی یوسف گمگشته باز آید ولی ، یوسف من تا قیامت همنشین چاه شد دلتنگتمم خوش خنده م🖤
منظورت اینه با قرص حالت خوب بود بدون قرص نه؟

الان دیگ نمیخورم

یعنی اگ اون قرص رو نمیخوردم خوابم نمیبرد

ولی خدایش خیلی تاثیرگذار بودباعث شد دوباره خوب بشم

حافظا دیدی که کنعان دلم بی ماه شد ، عاقبت با اشک غم کوه امیدم کاه شد ، گفته بودی یوسف گمگشته باز آید ولی ، یوسف من تا قیامت همنشین چاه شد دلتنگتمم خوش خنده م🖤
من چندماهه ولی کوو😕

دوباره مراجعه کن به پزشکت و داروت رو عوض کن

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...