2777
2789
عنوان

توی اینستاگرام چی بفروشم؟؟

298 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها 

ممنون میشم راهنماییم کنید

می‌خوام بدونم شما توی اینستاگرام طرفدار چی بودین چی رو بیشتر خرید ید؟

می‌خوام شروع کنم یه چیزی بفروشم ولی. ایده ندارم البته لاک ب ذهنم رسیده ولی میگم الان همه ناخن کاشت میکنن.

نظر شما چیه

برای شروع حالا سرمایه نزدیک پنج تا ده تومان

مرسی از نظراتتون😘😘😘😘😘

تیرماه 97 بعد از 10 .11 ماه اقدام ب کمک کلومیفن و لتروزول حامله شدم پوچ بود شهریور سقط شد😢خدایا ناامیدمون نکن😔22آبان 98 شروع دوباره.... خدایاشکرت که کنجد توو دلم کاشتی خودت برام حفظش کن دعا کنید قلب کنجدم تشکیل بشه باید هرروز آمپول انوکسان بزنم🙏قلب کنجدم تپید ❤️😍خدایا سالم بیاد بغلم این حس برای تمام زنای سرزمینم آرزو میکنم.💋💋💋💋💋دخترم دنیامه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هم اینکه اصلا از اینستا خرید کردید؟؟چجوری اعتماد  جلب کنم

تیرماه 97 بعد از 10 .11 ماه اقدام ب کمک کلومیفن و لتروزول حامله شدم پوچ بود شهریور سقط شد😢خدایا ناامیدمون نکن😔22آبان 98 شروع دوباره.... خدایاشکرت که کنجد توو دلم کاشتی خودت برام حفظش کن دعا کنید قلب کنجدم تشکیل بشه باید هرروز آمپول انوکسان بزنم🙏قلب کنجدم تپید ❤️😍خدایا سالم بیاد بغلم این حس برای تمام زنای سرزمینم آرزو میکنم.💋💋💋💋💋دخترم دنیامه

لباس بچگانه

خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊
هم اینکه اصلا از اینستا خرید کردید؟؟چجوری اعتماد  جلب کنم

باید بدی بلاگرا تبلیغ کنن

یا اینکه ب فامیل و اشنا بسپاری

خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊
شال و‌روسری

اخه باید بپوشم خودم دوس ندارم خودم مشخص باشم 

یا کی عکس بگیرع؟؟میخوام همه کاراش خودم بکنم.

لوارم ارایش

انقدر فیک هست اعتماد نمیکنن

اخه باید بپوشم خودم دوس ندارم خودم مشخص باشم  یا کی عکس بگیرع؟؟میخوام همه کاراش خودم بکنم.

خیلی از صفحه ها رو دیدم که اصلا شال یا روسری رو نپوشیدن

دنیا ی کابوسه ؛ و تو نمیتونی بیدارشی....😞