2777
2789
عنوان

عمل بینی انجام بدم یا نه؟ کمک!

827 بازدید | 26 پست

من بعداز سالها موفق شدم بینیمو عمل کنم کاراشو کردم نوبت عمل زدم برای سه ماه دیگه

ولی الان کلیپ عمل بینی دیدم خیلی میترسم

کیا عمل کردن درد داره یا نه پشیمون نیستین 

راهنمایی کنید لطفاااااا☹😍

لبخند های واگیردار😌💛

فقط میتونم بگم عمل بینیم بزرگترین کمکی بود که میتونستم به بشریت کنم :/

انقدر بدی دیدم که مهربونی زیاد عصبیم میکنه...🖤:)بچه که بودم توت فرنگی رو خیلی دوست داشتم واسه همین یه شب توت فرنگیامو با خودم بردم تو تخت که پیش خودم بخوابن ولی صبح بیدار شدم و دیدم توت فرنگی هام له شدن.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید ببرم تو تختم چون خراب میشه...یه آبرنگ خوشگل خریده بودم یه روز بردمش مدرسه که به دوستام نشونش بدم ولی وقتی برگشتم خونه دیدم آبرنگم تو کیفم نیست و هیچ وقت نفهمیدم کی برش داشته.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید به کسی نشونش بدم چون ممکنه ازم بدزدنش بدون اینکه بفهمم کی این کارو کرده....یه کاسه خوشگل داشتم اونم افتاد شکست...چند وقت پیش یه کاسه پر توت فرنگی بهم دادن که روش آبرنگ بچگیم بود ولی نگرفتمش ! نخواستم مال من شه که نگران از دست دادنش شم.من انصراف دادم همیشه از دوست داشتن چون هیچ وقت نفهمیدم اونی که دوسش دارم رو چجوری باید نگه دارم...🖤🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرااینقددیر من سه روز بعد مشاوره رفتم عمل خیلیم عالی فقط ی هفته درد داری اونم مسکن بخوری حله

میشه واس منم ی امضابزنید مشکلم حل شه باارامش درس بخونم لطفافقط ی دیقه طول میکشه عضومیشید و امضاتون ثبت کنید۸سال اذیت شدم الان منتظرمعجزه ی خدام شمامیتوتیدبایه امضامنو به این ارزوی محالم نزدیک کنیدمن ازادمای دنیای واقعی انتظاری ندارم مجازیارو بیشترقبول دارم چون حداقلش اینه که نمیشناسمشون❤کمکم میکنن درحالیکه نمیشناسنم واین بهترین حس دنیاس❤🙏
کسی میدونه این چه کاریه و هزینش چقدره؟  بینی های گوشتی رو چربی هاشو تخلیه میکنن میگن مثل عمل م ...

بله گلم آنزیم میزنن برا بینی گوشتی هست من عمل کردم ابجیم آنزیم جلسه آیی چهار صد داد سه جلسه 

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته