2777
2789

من بچمو بردم. توی دندانپزشک اطفال هایی که بررسی کردم کلا بهتر بود. رفتارش با بچه خوب بود بعد چون بچه من ترسوعه می ترسیدم با بیهوشی انجام بده کارشو. خودمم از بیهوشی خوشم نمیاد درست نیس واسه چندتا دندون بچه بیهوش بشه. بدون بیهوشی انجام داد کارشو البته کلی با دخترم حرف زد قبلش آرومش کرد یه جورایی ترسش ریخت به خاطر محیط مطب هم آروم تر شد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم منم هفته پیش بچمو بردم پیشش برای ترمیم و عصب کشی. چندمین باره امسال می برم. من خودم کلا معتقدم دندانپزشک اطفال باید هم محیطش اوکی باشه بچه وقتی وارد میشه خوشش بیاد از مطب هم این که الکی بچه آدمو بیهوش نکنن واسه دو تا دندون. من که راضی بودم ازشون چه منشی های خوش اخلاقی هم داره کلا محیط مطب و مهارت خود دکتر خوبه

من بچمو بردم. توی دندانپزشک اطفال هایی که بررسی کردم کلا بهتر بود. رفتارش با بچه خوب بود بعد چون ...

اره با پسر منم کلی حرف زدن و آرومش کردن. واقعا دکتر خوبی هستن. خیلی سریع کار انجام میدن

بدترین دکتر.ایشون اصلا متخصص اطفال نیستن.تو یه جلسه ۸تا دندون بچه منو با بی رحمی سوراخ کردن در صورتی گه فقط۵تا دندون خراب داشت.یه دندونشم آبسه کرد و مجبور شدم بکشم.تورو خدا بچه هاتونو نبرید پیشش

کارش افتضاحه.اصلا متخصص اطفال نیست.۴تا وندون درست میکنه میگه۶تا درست کردم.تند تند و بی دقت .وحشیه.ببرید بچه هاتون پیش دکترای اطفال نه این جلاد.الکی دندون سالمو سوراخ میکنه.اگرم بچتون نمیشینه بیهوشی لازم نیست.سدیشن کنید.تحقیق کنید تو گوگل.من برا دخترم کردم

.تو مطب

.خیلی اسونه