من بچمو بردم. توی دندانپزشک اطفال هایی که بررسی کردم کلا بهتر بود. رفتارش با بچه خوب بود بعد چون بچه من ترسوعه می ترسیدم با بیهوشی انجام بده کارشو. خودمم از بیهوشی خوشم نمیاد درست نیس واسه چندتا دندون بچه بیهوش بشه. بدون بیهوشی انجام داد کارشو البته کلی با دخترم حرف زد قبلش آرومش کرد یه جورایی ترسش ریخت به خاطر محیط مطب هم آروم تر شد.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزم منم هفته پیش بچمو بردم پیشش برای ترمیم و عصب کشی. چندمین باره امسال می برم. من خودم کلا معتقدم دندانپزشک اطفال باید هم محیطش اوکی باشه بچه وقتی وارد میشه خوشش بیاد از مطب هم این که الکی بچه آدمو بیهوش نکنن واسه دو تا دندون. من که راضی بودم ازشون چه منشی های خوش اخلاقی هم داره کلا محیط مطب و مهارت خود دکتر خوبه
یکی از دوستای صمیمیم دخترشو میبره پیش دکتر هلن جوانمرد خیلی راضیه و تعریف میکنه از کارشون و رفتارشون با بچه ها میگفت خیلی صبور و با حوصله ان و بچه اصلا اذیت نمیشه