2777
2789
عه رفتی ازمایش  همونی بودی که بی بی چکت مثبت شده بود  ای جانم  منم بعداز سه سال با ...

آره همونم

برا شما چند بود؟؟

نکنه کم باشه؟؟

خدایا اگر صد هزاران بار سجده شکر به جای بیارم باز هم در مقابل نعمتی که به من دادی کم است.💖👼خدایا شکرت👼💖
آره همونم برا شما چند بود؟؟ نکنه کم باشه؟؟

نه بابا خوبه 

من با دو روز تاخیر شد ۴۱۲ 

چندسالته؟

خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا خوبه  من با دو روز تاخیر شد ۴۱۲  چندسالته؟

خدا کنه خوب باشه

۲۱

خدایا اگر صد هزاران بار سجده شکر به جای بیارم باز هم در مقابل نعمتی که به من دادی کم است.💖👼خدایا شکرت👼💖
سلام خیلی خوشحال شدم برات الهی نی نی تو صحیح وسالم بگیری بغلت     منم دعا کن چندین ساله م ...

خدا کنه گللم

ان شاءالله ماه دیگه یه نی نی سالم بیاد تو دلت

خدا کنه خوب باشه ۲۱

من ۲۲ 

ببین افکار منفی رو از خودت دور کن خب 

خداروشکر کن 

میوه زیاد بخور 

شیرخرما بخور 

خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا 
من ۲۲  ببین افکار منفی رو از خودت دور کن خب  خداروشکر کن  میوه زیاد بخور  شی ...

خدا کنه نی نی هامون هر دو به سلامتی دنیا بیان ان شاءالله

خدا کنه نی نی هامون هر دو به سلامتی دنیا بیان ان شاءالله

ان شاءالله عزیزم 

تاریخ اولین روز اخرین پریودی کی بوده؟