2777
2789

سلام.من جدیدا از قانون جذب یه چیزایی فهمیدم.سعی کردم خیلی حسمو به همه چیز خوب کنم.دوس دارم یه چیزاییو جذب کنم خیلی چیزاروهم واقعا باور دارم اما برعکس اون چیزی میشه که فکرشو میکردم .برای امروز یه جذب داشتم که باور داشتم  ولی چنتا چیز که بیشتر از این باور داشتم بهشون برعکس شد.چرا؟هنوز اولشه؟

امیدوارم دلتون اسیر هیچ پدرسگی نشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی ب احساست داره همه ارتعاشت بیشتر منفی بوده ب اون چیزا تا مثبت

نه اتفاقا خیلی مثبت بود وقتی نشد اصلا باورم نشد چون خیلی بهش یقین داشتم

پیشنهاد میدم صحبت های دکتر هلاکویی راجع قانون جذب رو ببینید. اونوقت متوجه میشید که این قانون یک توهم ...

من قبلنا به هرچی بدبین بودم دیدم منفی بود کارم درست میشد برعکس .

نه اتفاقا خیلی مثبت بود وقتی نشد اصلا باورم نشد چون خیلی بهش یقین داشتم

ببین بستگی داره اونا چی بودن اگه چیزی بودن ک ب دیگران مربوط میشدن شما با قانون جذب نمی تونی روی دیگران تاثیر بذاری

وقتی میخوای چیزی رو جذب کنی باید قلبا باورش کنی نباید هییییچ مانعی تو ذهنت باشه

میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم🥺🙏اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️
ببین بستگی داره اونا چی بودن اگه چیزی بودن ک ب دیگران مربوط میشدن شما با قانون جذب نمی تونی روی دیگر ...

مثلا گفتم میرم فلان جا کارم حتما جور میشه.نشد یه جا دیگه هم رفتم باز نشد

وقتی میخوای چیزی رو جذب کنی باید قلبا باورش کنی نباید هییییچ مانعی تو ذهنت باشه

ولی پولی رو که میخاستم جذب کنم جذب کردم اصلا انتظارشو نداشتم ولی شد 

مثلا گفتم میرم فلان جا کارم حتما جور میشه.نشد یه جا دیگه هم رفتم باز نشد

خب چون توی قانون جذب باید بر اساس فراوانی فک کنی ن زوم کنی روی ی جای خاص...تو باید ارتعاش بفرستی ک شرایط جور بشه ب هدفت برسی ...