2777
2789

کرونا

گرما

قطعی برق

تعویق افتادن ازمونایی که واسشون تاحد مرگ درس خوندیم

گرونی

واقعا خسته شدیم🤨

با خودت سرچیزای بیخود نجنگ تو با خودت یه تیم قوی هستی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثالت جالب بود..

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ

موافقم من دارم جهازم میخرم خودیا رحم نمیکنن ببابام تو حسابش پول داره ولی یخچالم و ماشینم ک از اول قرار شد اون بخره امروز فردا میکنه همه چی خریدم جز اون میخاستم مارک خوب بخرم انقد دار امرور فردا میکته قیمتا داره میره بالا حس میکنم تو خفقان گیر کردم

موافقم من دارم جهازم میخرم خودیا رحم نمیکنن ببابام تو حسابش پول داره ولی یخچالم و ماشینم ک از اول قر ...

به امید خدا جور میشه غصه نخور عزیزم

با خودت سرچیزای بیخود نجنگ تو با خودت یه تیم قوی هستی

درسته واقعا

@yek_tarh_eshgh   پیج اینستا / کانال تلگرام.                 نقاشی با تکنیک های مختلف مخصوص هدیه و یادگاری طرح های جذاب تولد ، تاریخ عقد، عاشقانه ، سنتی ، نقطه کوبی، فانتزی ، ورق طلا و...⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩                                 خوشحال میشم کارامو دنبال کنی🥰⁦☘️⁩⁦☘️⁩                           سفارشاتونو با عشق انجام میدم و میفرستم 🎀.