2777
2789
عنوان

بچه های رشت میشه بیاید

65 بازدید | 5 پست

بچه ها همسرم رو قراره انتقال بدن رشت 

میشه بی زحمت بگید محله ی خوب برای زندگی‌ کجاست و کدوم خیابونه. 

یعنی بهم یه آشنایی بدید کلا

اسم خیابونای بالاشهرش و متوسطش و پایینش رو برام بگید بی زحمت 

محله هایی ک معتاد داره رو بی زحمت معرفی کنید

محله هایی ک برای زندگی مناسبه رو هم بگید 

خیلی بهم لطف میکنید دست بوستونم ممنون

محله های خوب: گلسار ، منظریه

خیابون معلم و رشتیان هم خوبن گویا

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم عزیزم خدا خیرت بده  کسی جوابمو نداد 😁😁

خواهش میکنم منم چون دیدم کسی جواب نداد برات نوشتم وگرنه من خودم رشتی نیستم😃 ولی فعلا اینجا ساکنم

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  
منم چون دیدم کسی جواب نداد برات نوشتم وگرنه من خودم رشتی نیستم😃 ولی فعلا اینجا ساکنم

آدماش چجوری ان؟ راسته که میگن بفهمن بچه تهرانی اذیت میکنن؟! 

من همکار شوهرم بهش گفته خدا به دادت برسه برا اجاره خونه شناسنامتو ببینن تهرانه دهنتو صاف میکنن 

ما اصلا تاحالا برا سفر هم رشت نرفتیم هیچی نمیدونیم از سبک زندگی و مردم و محله هاش 

خیلی استرس و ترس داریم

آدماش چجوری ان؟ راسته که میگن بفهمن بچه تهرانی اذیت میکنن؟!  من همکار شوهرم بهش گفته خدا به دا ...

والا برای اجاره من اقدامی نکردم😕ولی کلا مردمش خیییلی خوبن من هیچ بدی ندیدم. اصلا هم با تهرانیا بد نیستن. از یه نظرایی گلسار بهتر از بقیه جاهاست. منظریه بیشتر قدیمیای شهر هستن ولی گلسار جدید و زنده و شیکه