2777
2789
عنوان

قد بچه های هفت سالتون چقدره

| مشاهده متن کامل بحث + 6798 بازدید | 68 پست
راستی گلی نکنه سرخود  مکمل هایی مثل زینک زیادی بهش بدی،  اینا بلوغ زودرس میاره،

نه زینک ندادم کلسیم میدم فقط اونم یردوره بیشتر میوه میدم شیر و تازگی ورزش های کششی

خدايا  اين عزّت  است كه بنده تو باشم، و برايم اين افتخار كافى است كه تو پروردگار من باشى

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر من چهارسالگی ۹۲ بود و هر سالم حدود ۴ سانت زوری رشد داره دکترم میبرم محل نمیدن

گفتی با ۷سال سن ۱۱۹

با اون فرمول باید بشه ۱۲۱

و با توجه به اینکه اون فرمول یه چیز کلی و حدودی هست بنظرم احتمالا هیچ موردی نداره ، پزشکش هم که موردی نمیبینه اعتماد کن 

بله تهرانم دکتر منشادی شما بردی ؟ دقیق هستن؟ کجاس مطبش 

اره عزیزم، پرس وجو کردم همه تعریفشو دادن منم بردم راصی بودم از کارش،

شریعتی کنار حسینیه ارشاد یه ساختمان پزشکان هست، اونجاست طبقه سوم فکر کنم

نه زینک ندادم کلسیم میدم فقط اونم یردوره بیشتر میوه میدم شیر و تازگی ورزش های کششی

همین دکتر دودوره زینک و دو دوره شربت آرژیتال داد بعد گفت کافیه دیگه قطعش کن

‌ولی باور کن این مکملها خیلییی معجزه نکرد و دخترم کلا رکی روال رشد عادیه خودش بود

ببین من یه جدول برای قد و وزنش درست کردم، دوهفته یکبار یادداشت میکنم، 

شمام همین کارو بکن وقتی دیدی رشدش سیرصعودی داره و متوقف نشده بدون مشکلی نداره، ولی اگه سیر رشد کاهشی یا خطی بود بدون واجبه دکتر ببری

همین دکتر دودوره زینک و دو دوره شربت آرژیتال داد بعد گفت کافیه دیگه قطعش کن ‌ولی باور کن این مکملها ...

آره فکر خوبیه حتما انجام میدم مرسی ازت دکترم میبرم میخام قبل از بلوغ کاری برا قدش کنم

خدايا  اين عزّت  است كه بنده تو باشم، و برايم اين افتخار كافى است كه تو پروردگار من باشى