2777
2789

چون یاخته هایی که هسته دارن دارای ژن ودی ان ای هستن که تمام صفات رو دارن ولی یاخته ی فاقدهسته مثل گلبول قرمی من شنیدم ژن پروتوئین سازی  نداره.خب یعنی الان درحالت کلی ژن داره یا نه و اگر داره ازکجا به وجودمیاد؟؟؟

ژن داره ژن هاش بیان میشن و بعد هسته و اندامک ها خارج میشن تا گلبول قرمز پر هموگولوبین بشه

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد‌‌‌‌‌‌‌‌‌                            شهر بر روی سر من عربی می رقصد                              این جهان با همه دغدغه هایش دارد                           روی یک جمجه یک وجبی می لرزد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه پروتئنی داره مربوط ب قبل از بالغ شدنشه ک هستشو داره

ولی بعدش ک هستشو از دست میده نمیتونه tRNAداشته باشه ک پروتئین سازی کنه

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

توی مغز استخوان که ساخته میشه هسته داره،بعد که کامل شد هستش رو از دست میده

در زمان نامناسب،در مکان نامناسب چشم به جهان گشودیدم😐                                        Sweat dreams Are made of these       Who am I to disagree? 

دارای هسته و اندامک نیستن

در نتیجه کروموزوم و دنا ندارند

فقط داری پروتئین اریتروپویتین واسه حمل اکسیژنن

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

ژن رو که دارع اما هستشو از دست میده ژن ها میان ت سیتوپلاسمش

کاربری جذاب لنتی و پوبون سابقم  ایرانی جماعت اگه وسط اروپا هم بره خونه بگیره دو تا بطری نوشابه پر آب میکنه میذاره گوشه توالت برا وقتایی که آب قطع میشه  رفتم تو اتاق پرو و یه لباسو زیر لباس خودم پوشیدمو خیلی عادی اومدم بیرون؛ می‌خواستم از مغازه برم بیرون که یارو گفت داداش خیلی خندیدیم، حالا اون کاپشنی رو که زیر تیشرتت پوشیدی درار بذار سر جاش   آلارم موبایل مناسب برای من نیست، باید یه اپلیکیشن نصب کنم که سَرِ زمانِ تعیین شده، بهم لگد بزنه  

گلبول قرمز سلولی هس که طی تکامل هسته وDNA رو از دست داده 

اَللّهُمََّ ارْزُقْنی شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَوْمَ الْوُرُودِ وَ ثَبِّتْ لی قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ اَصْحابِ الْحُسَیْنِ الَّذینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلامُ✨
اریتروپویتین مگه هورمون نیست؟

بله هورمونه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

گلبول قرمز اول لنفوعیدیه بعد ملوعیدی میشه حالا ترتیبشو فراموش کردم 😐

بعد هسته و تمام اندامک هاشو وقتی بالغ میشه از دست میده 

و در آخر تخلیه میشه بجاش پر هموگلوبین میشه واسه حمل گاز تنفسی 

۱۲۰ روز هم عمر میکهه

وقتی توی مغز استخوان ساخته میشه و حالت نابالغ داره هسته و میتوکندریش رو داره در نتیجه دنا و ژن هم موجوده و پروتئین های لازم و ضروری ساخته میشه، بعد از اون هسته و اندامکاشو از دست میده و دیگه پروتئین سازی نمی کنه هیچ نوع ژنی هم نداره نه هسته ای و نه سیتوپلاسمی

گلبول قرمز اول لنفوعیدیه بعد ملوعیدی میشه حالا ترتیبشو فراموش کردم 😐 بعد هسته و تمام اندامک هاشو و ...

عزیزم ، یاخته های بنیادی مغزواستخوان به میلوئیدی و لنفوئیدی تبدیل میشه که میلوئیدی ها به گلبلول قرمز و چند نوع گلبول سفید تبدیل میشه و لنفوئیدی ها هم به لنفوسیت تمایز پیدا میکنن