2777
2789

ازینکه میبینم عفت و مسائل اخلاقی کم و کم میشه خیلی ناراحت میشم 

نمی گم خودم عفیف هستم ن اینطوری نیس اما اگر اشتباهی میکنم درونم احساس ناراحتی میکنم

اما چقدر ناراحت میشم میبینم دخترا راحت میگن بدن خودمونه دلمون میخواد و دخترا حتی با هم رابطه دارن و شرمی نمیکنن یا براحتی با اینو و اون رابطه دارن و وقتی ی چیزی میگی بهت حمله میکنن ک تو انسانیت نداری 

چقدر بد ک دیگه اخلاقیات غیر انسانیت معرفی میشه 

از بعضی چیزای این جهان و این زمونه ک هستیم میترسم

حق داری .منم بشدت نگران بزرگ کردن دخترم تو این جامعه هستم . بیشتر از ناامنی جامعه نگرانم 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته اون موضوعاتی که گفتید خیلی هم عمومی نیست.دیگه رابطه و بدن خودشون خصوصیه دیگه شما چرا ناراحت م ...

چرا تفکرش عمومیه و اینکه اینکار گسترش پیدا میکنه عمومیه 

بعدش من واقعا ناراحت میشم میبینم دوتا دختر جوان باهم رابطه جنسی برقرار میکنن یا براحتی با پسرا رابطه جنسی برقرار کنن واقعا نمیدونم اما خیلی ناراحت میشم نگرانشون میشم

نگرانی شما بی مورده چون واقعا به شخصی ترین چیزها اشاره کردی

شخصی نیس واقعا من در قبال خواهرم یا دخترم حق دارم نگران بشم و بترسم نتونم ازش مراقبت کنم و آسیب ببینن و واقعا مسائل جنسی آسیب های بدی هم داره همینطور شما در برابر اطرافیانتون

نمیدونم فقط میدونم الان نداشتن رابطه جنسی قبل ازدواج غیر انسانیت شده و بهت حمله میکنن

شخصی نیس واقعا من در قبال خواهرم یا دخترم حق دارم نگران بشم و بترسم نتونم ازش مراقبت کنم و آسیب ببین ...

بله اصولا باید با دنیا خودمونو تطبیق بدیم.تو جوامع پیشرفته این موضوعات حل شده هستن.ما هم بهتره آپدیت بشیم

باهاتون موافقم 

چیزی که من و اذیت می کنه بد دهنیه

ناراحت میشم وقتی یه عده با هم صحبت می کنند الفاظ رکیک به کار می برند و حتی می خندن به این کارشون 

صحبت های اون ها به من آسیب نمی رسونه ولی شخصیت خودشون از دیدگاه یه سوم شخص خورد میشه 

اما خیلیا متوجه این موضوع نیستن 

باهاتون موافقم  چیزی که من و اذیت می کنه بد دهنیه ناراحت میشم وقتی یه عده با هم صحبت می کنند ...

اره خیلی مسائل هستن برای من جنسی برای شما کلامی 

واقعا طوری شده ک اینطور نباشی بهت توهین میکنن اخلاق خیلی بی ارزش شده و بارها ب من گفتن غیر انسان درصورتیکه تا قرنها اخلاقیات انسانیت بوده حفظ حرمت ها و حریم ها 

الان میبینم کسایی ک همزمان با دو نفر تو رابطه هستن متاهل هستن رابطه دارن و طوری باهام برخورد میشه انگار من اشتباه میکنم 

اره خیلی مسائل هستن برای من جنسی برای شما کلامی  واقعا طوری شده ک اینطور نباشی بهت توهین میکنن ...

خیلیا از سر جهل و کورکورانه رفتن دنبال دیگران این طورین اعتماد با نفس ندارن و به خاطر همین مثل بقیه رفتار می کنند که مورد قبول بقیه قرار بگیرن ، بعضی ها هم برای توجیح اشتباهات خودشون به فرد مقابل رو محکوم می کنند شنیدین که میگن بهترین دفاع حمله است

خیلیا از سر جهل و کورکورانه رفتن دنبال دیگران این طورین اعتماد با نفس ندارن و به خاطر همین مثل بقیه ...

چ حرف خوبی روی 

اگر اینطوری پیش بره ک خیلی بد میشه اون موقع خوبی میشه بد ، بد میشه خوبی و اگر همرنگ نشی تو باختی 

میبینم تو اینستا کلیپ خیانت میذارن بعنوان فان خیلی ناراحت میشم یا ی مسایلی تو روابط دختر و پسرای کم سن و لز بازم ناراحت میشم امروز کلا غصه اینو دارم میخورم