2777
2789
عنوان

علاقه مندان به کار انلاین بیایید

76 بازدید | 6 پست

من یه مغازه کوچیک دارم تو روستا که همه چی هم دارم از بچگونه زنونه مردونه خونگی بیرونی همچی جوراب لباس زیر

ولی چون اینجا کوچیکه فروشم کمه میخوام اگر کسی هست علاقه داره میدونه میتونه بفروشه گروه بزنه یا کانال درست کنه یا هر کاری که بتونه بفروشه من قیمت میگم اون پول خودمه شما بسته به محیط زندگیتون میتونی از ۲۰تا۱۰۰تومن بشی رو لباسا بفروشی نه سرمایه ات وسطه نه چیزی من عکسا رو برات میفرستم رنگبندی سایز جنس تو سفارش میگیری پولو کارت به کارت میکنی من به اسم خودت ارسال میکنم برات هرجا که گفتی میتونی هم اگه سرمایه داری با یه تومن یکم جنس مختلف برداری واسه نمونه  که حالا بعد بفروشی اگه کسی هست بگه با هم همکاری کنیم 

خواستی بفرست واسم عکساشو، اما قول نمیدم به فروش بره

قول نمیخوام ازت شماره بهت میدم بهم پیام بده اول از دور و بر خودت شروع کن ببین بچه زیاده خرید بچگونه بیشتره یا زنونه بهم بگو هر چی خواستی میفرستم واست عکسشو این شماره واتس اپ کاریمه  ۰۹۱۷۴۵۶۱۵۹۷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.