2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر من ازدواج هر چی دیرتر بهتره 

ادم باید دانشگاه و خوش گذرونی های مجردی و شاغل شدن بچشه 

بعد خودشو وارد ازدواج کنه 

ولی شما خودت دوست داشتی زودتر وارد ازدواج بشی 

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

اقا مبارکه شیرینی یادت نره  ولی ببین بخاطر تو سرکارو اینا رفته حتما دوست داره توعم پشتشو خالی ...

اره دیشب حتی خونمون بودن بعد داشتیم سر مهریه اینا بحث میکردیم یهو داشت میگفت من واسش همه کار کردم خیلی دوسش دارم با اسنکه اصلا دلش نمیخاد جایی گریه کنه و غرورش اجازه نمیده زد زیر گریه من و مامانمم زدیم زیر گریه😂😭کلا ۲ بار ت زندگیش وقتی بزرگ شده بوده گریه کرده ی بار من خاشتگار داشتم و ی بارم اون شب🤧🥺😂😂

اره دیشب حتی خونمون بودن بعد داشتیم سر مهریه اینا بحث میکردیم یهو داشت میگفت من واسش همه کار کردم خی ...

اقااااااا خدایی خیلی ادم خوبیه🤩😘😍😘😍😘😂😘اشک در چشمانم حلق زده 

آخه ما اگر روی شما شناخت کامل هم داشتیم نمیتونستیم بگیم بد یا خوب......چون زندگی مشترک خیلی خصوصیه

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد