2777
2789
عنوان

من تیشه به ریشه خودم زدم

300 بازدید | 34 پست

چقدر سختی کشیدم.چقدر سعی کردم همه چیو درست کنم.حتی براش لباس میخریدم. حتی وقتی خیانت میکرد سعی میکردم خودمو اصلاح کنم. حتی هم خوابی رو بیشتر میکردم تا سمت کسی نره. براش برنامه می ریختم تا وزنش بیشتر شه و خوش تیپ تر شه. ازم حمایت نمی کرد جلو خانوادش اما من ازش همه جوره حمایت میکردم.

من تکیه گاه میخاستم درحالیکه تکیه گاه بودم😔😔😔

چرا من انقدر در حق خودم ظلم کردم....😔😔😔😔😔

🍀به خاطر { زن بودن } به خودتون افتخار کنید👌🍁        🍀شما « ریشه خانواده» و« اساس جامعه »هستید.. 💫💟       من به عنوان متخصص در زمینه👈بیماری های زنان و مامایی🤰🌱   بهتون کمک میکنم سالم زندگی کنید.♂️♀️         

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی گاهی ما خانوما به هر قیمتی میخایم حفظ کنیم وامید داریم به بهتر شدن ،اینجاست که همه جوره حتی با نابود کردن خودمون وغرورمون دنبال اینیم که اوضاع بهتر شه ،غافل از اینکه هر چیزی وهر کسی لیاقت گذشت ونگه داشتن نداره 

انشالله حال دلت خوب شه ،حداقل میدونی که تمام تلاشتو کردی ونشد 

از همین الان تمام انرژیت رو بزار برا بهتر شدن حال دل خودت 

واسه ارزوها و حاجت هم ديگه دعا كنيم و صلوات بفرستيم ممنون ميشم واسه حاجت دل خانواده ام دعا كنيد 

انشاالله همه حاجت روا بشيم 

واسه هدايت برادرم سعيد خيليييييي خانوادمو اذيت ميكنه رفيق بازه أهل كار نيست به اجبار أز پدرم كه بازنشسته پول ميگيره اگه هم بهش ندن داد و بي داد ميكنه ميشه صلوات بفرستيد و دعا كنيد 

به اسرار همين برادرم پدرم منصور خونه را فروخت و يك زمين خريد زمين هم به مشگل خورده دعا كنيد مشگل زمين هم حل بشه 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻التماس ميكنم واسه حل مشگلات خانواده أم دعا كنيد انشالله هيج وقت غم و غصه را تو چهره خانوادتون نبينيد 

پدر و مادرم أز غصه پير و داغون شدن 

الهي همه پدر و مادرها حاجت روا بشن 

الهي هيج پدر و مادري دشمن به شاد نشن 

ممنون واسه حاجت روايي پدر و مادرم دعا كنيد 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

مثل من اما من بعد 5 سال  فهمیدم هیچ کس اندازه خودم ب فکرم نیست هیچ کس دلسوزم نیست 5 ساله کاری باهاش ندارم حتی رابطه داشته با کسایی دیگه گفتم برام مهم نیست همیشه میگفتم خدایا می‌سپارم ب خودت همه چیزو چون واقعا زجر کشیدم عذاب کشیدم الان 10 ساله ازدواج کردیم خود ب خود یدونه خال بزرگ رو شکمش زد ب چندتا از دکترا فامیل گفتم گفتن خطرناکه نشونه ی سر آنه اما ب من چه من اصلا نگفتم خودش ب فکر باشه بجای کثافت کاری بره خودش رو درمون کنه

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹

خانم ها چه متاهل چه مجرد 

چرا فکر میکتید زندگی متاهلی و عاشق شدن یعنی فدا کردن خودمون برای طرف مقابل 

اینا دوست داشتن نیست برعکس اینقدر دم دستی میشید که فراموشتون میکنن 

اول خودتونو دوست داشته باشید به طرف مقابل احترام و عشق بدید اما بعد از خودتون 

بگذارید همیشه عزیز باشید  بهترین ها رو بدای خودتون بخواید تا اونم یاد بگیره

ازش خوشکل ترم.ازش پرکار تر بودم.الان فقط یک چاق افسردم و همین.... همش بسوز....همش بساز....همش درست ...

منم ب دختر پر انرژی که همه جا میرفتم کار می‌کردم هم عروسم میگفتن هیکل فقط هیکل مریم آنقدر خوش استیل بودم بابام میگفت بابا گونی هم بپوشی ماشالله بهت میاد تو الان شدم چاق و افسرده خونه نشین فقط خدا جوابشو بده 

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹