2777
2789
از اول تا آخرشو نفهمیدم

ازدواج کردی؟!

اگر تجربشو داشته باشی میدونی به یه قله ای میرسی که ارضا شدنه،اوج لذته که بعدش سیر شدی.تمایلی به رابطه نداری دیگه.

اینکه تو تحریک بشی و خیس بشی ملاک غسل نیست

1400/04/15

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دکتر از دوتا دکتر مختلف نظر بگیر منم هماتوم هستم سه ماه اول و تموم کردم ولی باز رابطه ممنوعم درص ...

هماتومت رفع شده؟

سونو ندادی‌‌؟

من یک هفته استراحتم

هفته ی بعد باید برم هماتوم و قلب و‌‌‌...

برو دکتر از دوتا دکتر مختلف نظر بگیر منم هماتوم هستم سه ماه اول و تموم کردم ولی باز رابطه ممنوعم درص ...

راستی استراحت میکنی؟

در چه حد‌؟

استارتر شما هم فعلا پله نرو.

رابطه نداشته باش.

یبوست نگیری

اب زیاد بخور

درخواست دادم قبول میکنی

عزیزم اون دوستمون گفتن که من پسرم... قبل از اینکه اون سوال رو میخواستم بپرسم احتمال میدادم بعضی از افراد منو قضاوت کنن ولی واقعا روم نمیشد برم از یک روحانی بپرسم. گفتم اینجا فضای مجازی هست راحتره... 

دیگه قضاوت با خودتون

هماتومت رفع شده؟ سونو ندادی‌‌؟ من یک هفته استراحتم هفته ی بعد باید برم هماتوم و قلب و‌‌‌...

ن رفع نشده ب منم گفته استراحت پله بالا پایین نرم ولی صب تا شب تو راه‌پله اسیرم😞

شدی آرامش کل این زندگی👩‍👧
راستی استراحت میکنی؟ در چه حد‌؟ استارتر شما هم فعلا پله نرو. رابطه نداشته باش. یبوست نگیری اب ز ...

استراحت نمیکنم از وقتی باردار شدم ب خونه حساسم صب تا شب میسابم 

شدی آرامش کل این زندگی👩‍👧
ن رفع نشده ب منم گفته استراحت پله بالا پایین نرم ولی صب تا شب تو راه‌پله اسیرم😞

چرا خب؟

شاغل هستید؟

من دخترم کلاس زبانه..رسیده بمن خبر نداده...تا پیداش کردم کلی حرص خردم دلم و کشاله ی رون پاهام به شدت درد گرفت