2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آهان الان متوجه شدم

مافشار آبمون کم میشه

الانم چندروزه دوبار درروز روی هم 4ساعت برق نداریم

ولی خدایی من دیروز گفتم کسانی که نوزاد دارن سخته خیییلی

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲

برای ما پس خیلی خوبه .شهرای اطرافمون نه قطعی اب دارن نه برق . آب اگر قطع بشه دو ساعت .بعد برامون یه ساعت خاصی همیشه قطع میشه .مثلا ۵ غروب تا ۷ .سر ساعت وصل میشه

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

الهی .. 🥺

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

مگه جدول قطع برق ندارین 

ما امروز ۳ تا ۵ قطع میشه

امروز ۴۳ در جه میشه مشهد 

آسانسور ما که دیروز برق که وصل شد درش که داخل بسته نمیشه از کار افتاده باید زنگ بزنم بیان درست کنن😞  

آهان الان متوجه شدم مافشار آبمون کم میشه الانم چندروزه دوبار درروز روی هم 4ساعت برق نداریم ولی خد ...

کسانیکه بیمار دارن بخصوص کرونایی .همش باید بشور برای کنن . اونوقت نه آب هست و نه برق 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
تانکرمون از صبح کار کرده الانم تموم شده  اخه برقمون میره اب بالا نمیاد بعد که برق میاد اب قطع ...

ماهم چون اپارتمانیم با پمپ کار میکنه برق ک میره ابم قطع میشه مامانم دوسه تا دبه بزرگ پر کرده گذاشته تو بالکن ک بدون اب نمونیم الان تابستون برقا زود زود میره توام با بچه کوچیک باید همین کارو کنی 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
آب جوشیده درست کن بریز داخل فلاسک .اوناییکه شیر خشک میدن که بلدن آب جوش رو نگه دارن . شما چه جوری حو ...

عزیز دلم من دوتا فلاکس پر کرده بودم استفاده کردم سماورم استفاده کردم یروز کامل اب نداشتیم چون طبقه دومیم برقم بره ابمون نمباد