2777
2789
عنوان

حنا و نوره زدم به صورتم

90668 بازدید | 35 پست

سلام .چون من به طب اسلامی خیلی اعتقاد دارم و کلا به پوستم اهمیت میدم و ماسکهای خانگی استفاده میکنم.شنیده بودم نوره و حنا برا لک صورت خوبه,یخرده تحقیق کردم و نظرات مختلف بود.دلو زدم به دریا و درست کردم و زدم به صورتم,گذاشتم 10دقیقه بمونه و بعد شستم اما 5 دقیقه بنظرم بهتره.الان پوستم انگار پاکسازی شده و میخوام ادامه بدم مثلا هفته ای دوبار و 5 دقیقه .

اینم بگم حتما نوره اصل باشه و حنا معمولی(بدون رنگ اثر نداره)پوست منکه رنگ نشد .و نصف قاشق از هرکدوم و با آب ولرم به غلظت ماست چکیده برسونید و هرجاخواستید بزنید.بجز دورچشم و ابرو .

البته این تجربه و نظر منه ,هرجور مایلید 

چندوقته استفاده میکنی؟ هر وقت ۶ماه تا ۱سال استفاده کردی و راضی بودی و پوستتو داغون نکرد به بقیه معرفی کن

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.