2777
2789
عنوان

میشه بیاین راهنمایی کنین😫

140 بازدید | 38 پست

اول سلام 

میخاستم بگم که داداشم الان ۴ماهه که نامزد کرده ینی صیغه هستن ولی از وقتی نامزدش رو بدون چادر و حجاب دید کلا خورد توو ذوقش اصلا هیییچ حسی نداره ،خودش ب شدت اخلاق و فرهنگ و ... خونواده نامزدشو قبول داره فقط چاقی و پرمو بودن نامزدش واسش کابوس شد،

چیکار کنیم؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان یه سوال

به نظرت داداشت آمادگی ازدواج داره؟

مثلا ممکنه با یه لاغر ازدواج کنه اما خب طرف باردار شه زایمان کنه چاق بمونه حالا به هر دلیلی بعد میخواد ولش کنه و بی حس بشه و...

یه عمر زندگیه با کلی بالا پایین مگه همه تا آخر ناز و لاغر و مامانی میمونن؟

پر مویی که با لیزر درست میشه چاقی هم با رژیم اگه فقط نسگشکل ایناست باهاش صحبت کنه

آخه داداشم میگه میخاستم فابریک لاغر باشه،میگه ازکجا معلوم به رژیمش ادامه بده؟

البته نامزدش قبلا ۱۱۰کیلو بود! 

الان از نطر خودش لاغره

یعنی چه!

این چه مدل دختر پسندینیه؟

شماهم با شومیز و.اینا ندیدینش؟

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        
آخه داداشم میگه میخاستم فابریک لاغر باشه،میگه ازکجا معلوم به رژیمش ادامه بده؟ البته نامزدش قبلا ۱۱۰ ...

وای خب استعداد چاقی داره شدید...الان چند کیلوعه؟باید اول درست میسنجیدین خب...ولی الانم اگر واقعا به دلش نیست به نظرم جلویه ضرر رو از هرجا بگیری منفعته...ولی اون دختر خیلی روحش آسیب میبینه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم