2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم خب چرا بذاری ؟؟؟وقتی میادبه یه بهونه ای نذار ...کم کم ازخودش نیفهمه...یه بار بگو حموم یه بار بگو قول دادم به مامانم ببرمش اونجا یه بار بگو وقت خابشه ....

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

نترس وابسته نمیشه ...من پسرمو کلا مامانم بزرگش کرد چون خودم شاغل بودم الان که ماشالله ۳ سالشه وابسته خودمه...

ولی نظرمن اینه که وقتی خودتم خونه ای باهاش برو

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

نه اینکه تورو ول کنه ولی به اونم وابسته میشه

نزار ببره بچه عادت میکنه بزرگتر شه خودش هرروز میره اونجا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

میشه . صد در صد مادر شوهر من گاری کرد بچم تو ۱۰ ماهگی براش خون گریه میکرد میرفت بغلش میگففت ماما ماما دده. بعد محل به من نمیداد. ۱۴ ماهگی دیگه کلا بچم فقط اونو میخواست شبا دایم گریه میکرد میگفت ماماجون.زود حرف زد بچم . همش بهونشو میگرفت دوسم نداشت تا اینکه خونمو بردم خدارو شکر بچم عوض شد.کلی کار زشت یاد بچم میداد علاقه به شکلات و چیپس و چای 

بهتر

دختر من انقدر به من وابسطه بود و هست خفه م کرده

بزار ببره

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

خیلی اشتباه میکنی ک میذاری بچه تایکو نیم سالگی باید تحت نظر و زیر نظر فقط تووشوهرت بار بیاد بعداز ۱ونیم سالگی باید یادبگیره ارتباط بابقیه رو 

وگرنه شخصیت دوگانه رو بچت شکل میگیره توبزرگسالی توارتباطاتش بمشکلات زیادی برمیخوری

از این فکرا نکن عزیزم . همه ی بچه ها مامان و باباشونو با دنیا عوض نمیکنن . مادر شوهر شما هم این حق رو دارن که ساعاتی رو با نوه ش بگذرونه و حتی بچه هم این حق رو داره که کنار مادربزرگ و پدربزرگ باشه و بزرگ بشه و باشون خاطره داشته باشه . این حق رو بابت فکر و خیالات واهی ازشون نگیر