2777
2789
عنوان

از کجا بفهمیم طرف دروغگو هس؟

213 بازدید | 16 پست

توی خاستگاری و قبل ازدواج چجوری میشه فهمید طرف دروغگو هست یا نه؟

اگ تجربه یا راهکاری دارید بگید 

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ،، ولی با منت و خواری پی شبنم نمیگردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکیش اینه حرفاشو فراموش میکنه 

چندجور حرف میزنه 

مستقیم ومحکم حرف نمیزنه

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

ازش سوال ریز ریز بپرس بعد همونارم از خانوادش یا خواهرش بپرس اگر جوابا خیلی مغایرت داشت دروغگوعه

يه روزي، يه جايي، يه جوري، يه كسي، يه چيزي صبر داشته باش  صبر داشته باش!

رفت و آمد خیلییی زیاد نه تنها دروغگویی بلکه خیلی از خصایص رفتاری رو در طول زمان بهت نشون میده.البته رفت و آمدی که حواس جمع باشی و به کارا و رفتار های طرفت خیلی دقت کنی و امتحانش کنی

طرف ۲۰سال زندگی میکنه هنوز نمیتونه تشخیص بده کلا کشف نشده 

اخه من رو دروغ خیلی حساسم اگ کسی بهم دروغ گفت محاله دیگ بهش اعتماد کنم،کلا بهش سرد میشم

برا همین نگرانن

تا زمانی ک باهاش بشین و پاشو نداشته باشی و امتحانش نکنی محاله ممکنه بفهمی دروغگو هست یا نه عزیزدل

چجوری امتحانش کنم؟

اخه من رو دروغ خیلی حساسم اگ کسی بهم دروغ گفت محاله دیگ بهش اعتماد کنم،کلا بهش سرد میشم برا همین نگ ...

عزیزم همه از دروغ بدشون میاد هیچکس عاشق دروغ نیست  ولی تشخیصش غیرممکنه