2777
2789
منم باردارم حالم خرابه  هر ثانیه ی طوریم  منم هیچی نمیتونم بخورم و همش بالا میارم

خدا به دادتون برسه

اونم همش حال خراب درازکشیده بیحال

خداجونم میدونی جز تو پناهی ندارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بره دکتر بهش قرص ضد تهوع بده 

رَبِّ هَبْ لی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً اِنَّکَ سَمیعُ الدُّعاء         اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّل فَرَجَهُم 
منم باردارم حالم خرابه  هر ثانیه ی طوریم  منم هیچی نمیتونم بخورم و همش بالا میارم

تاپیکتو خوندم دقبقا مثل شماست

قرص و امپولم جواب نداده

خداجونم میدونی جز تو پناهی ندارم 
رفته هم قرص هم امپول افاغه نکرده

آهان ببین صبح که از خواب پا میشه بيسکوئيت بخوره درطول روز پنیر شور بماله به نون خشک بخوره چای زنجبیل  قرص نعناع یاآبنبات نعناع میوه های ترشو نمک بزنه بخوره لواشک ترش ویتامین ب6هم خوبه 

رَبِّ هَبْ لی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً اِنَّکَ سَمیعُ الدُّعاء         اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّل فَرَجَهُم