2777
2789
عنوان

یه آدم گناهکار

206 بازدید | 10 پست

خواهشاً برام دعا کنید از فردا میخوام یه گناه بزرگ را ترک کنم. بارها خواستم ترک کنم نشده. التماس میکنم هرکسی این تاپیکو میبینه برام صلوات بفرسته و دعا کنه خدا منو ببخشه.من خیلی خوب بودم ولی چهار سال و نیمه اینجوری شدم و از خودم بدم میاد. 😣😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا غفارالذنوب و ستارالعیوبه.امید داشته باش به بزرگی خدا عزیزم.خدا بخشنده تر از چیزیه که فکر میکنی.

خدا خودش میدونه من چه قدر خوب بودم ولی اینجوری شدم.... 

منم دعات می کنم عزیزم خدا خیلی دوست داره که میخواد برگردی و بهش نزدیک بشی

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
خدا خودش میدونه من چه قدر خوب بودم ولی اینجوری شدم.... 

عزیزم شیطون کارش همینه با آدم خوبا کار داره .مهم اینه حالا راه درستو شناختی.مدام زیر لب سوره ناس رو زمزمه کن تا راحت تر بتونی از توبه ات مراقبت کنی.انشالله که موفق باشی

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.

ی سر ب سایت داداش رضا بزن کمکت میکنه 

درمورد هر گناهی مطلب داره 

برات صلوات هم فرستادم 

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   

بسم الله الرحمن الرحیم.

خدا ارحم الراحمینه. مهربانترین مهربانانه. از خودمون بهمون نزدیکتره. خدا عاشق و مشتاق و منتظر ماست تا به آغوش رحمتش برگردیم.

کارای خوبمون رو بیشتر و از گناهانمون صادقانه و خالصانه توبه و به سمت خدا برگردیم.

اونوقت خدا ما رو مشمول مغفرت و رحمت بینهایتش میفرماید.

فقط باید سعی کنیم دیگه اون گناه رو تکرار نکنیم و گذشته رو هم جبران کنیم. مثلا نمازها و روزه های قضا رو به جا بیاریم و اگه حق الناس هم بر گردنمون هست جبران کنیم.

میشه این کتاب کاملا امیدبخش رو درباره رحمت و محبت و مغفرت و اجابت خدا بخونین؟

جلوه هایی از رحمت و مهربانی واسعه الهی:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7657611

تاپیکام همش درباره توبه پذیری و رحمت واسعه خداست.

این درگه ما درگه نومیدی نیست، صد بار اگر توبه شکستی بازآ.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/8009438

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.