2777
2789
۱۵۶

من۱۶۰ هسم همیشه دوسداشم ۱۶۵باشم ن بیشتر ن‌کمتر

به ماها میگن توبغلی😂

پشت وپناهم خداس وقتی خالق‌کل جهان هستی خداست به غیر او امید بستن اشتباس...هرخواسته ای دارین فقط ازخودش بخاین نه از بندش...اگه باتمام ایمانت ازخودش خواستی بی شک بهش میرسی....خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت همه چی...تیکرتولد۲سالگی گل پسرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۷۷ هستم ارزومه ۱۶۰ باشم😪😪😪😪

۱۷۷خیلی زیاده واسه ی خانوم من ۱۶۵دوسدارم خودم۱۶۰

پشت وپناهم خداس وقتی خالق‌کل جهان هستی خداست به غیر او امید بستن اشتباس...هرخواسته ای دارین فقط ازخودش بخاین نه از بندش...اگه باتمام ایمانت ازخودش خواستی بی شک بهش میرسی....خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت همه چی...تیکرتولد۲سالگی گل پسرم

من ۱۶۶ و نیم هسیم

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                
۱۷۷خیلی زیاده واسه ی خانوم من ۱۶۵دوسدارم خودم۱۶۰

اره منم خوشم نمیاد ولی چاره چیه 

من مادر یک پسر دیابتیک هستم و در حال حاضر تنها ارزوم پیدا شدن درمان قطعی دیابت است تا از تزریق انسولین راحت بشیم بچه طفل معصومم سوراخ سوراخ شده  😭😭😭😭ای کاش اگه ۱روز از عمرم مونده باشه ببینم که درمان دیابت پیدا شده میشه واسه شفای پسرم یه حمد مهمونم کنین دعا کنین زودتر خوب شه 🙏🙏🙏 😔😔😔 اگه کسی در مورد درمان دیابت یا هرچیزی اطلاعاتی داشت به من بگه ممنون میشم هر عمل کز خیر و شر از ادمی سر میزند ان عمل مزدش به زودی پشت در، در میزند👌👌👌👌 میشه مو رنگ کرد میشه چشم رو لنز گذاشت میشه لب رو پروتز کرد حتی میشه هیکل رو هم درست کرد اما لامصب این قد بلند دست نیافتنی است پس به افتخار ما قد بلندا 💃💃💃💃 پسرم و همسرم شما تنها دلیل حال خوب منین 😍😍😍😍 👏👏👏👏 ادم های با منطق ضعیف با من بحث نکن  و در اخر در خواست دوستی قبول نمی کنم حتی شما دوست عزیز 🙏🙏🙏🙏
خوبه ک...منم 157ام بم میگن تو بغلی😍

خوش به حالت بهت میگن بغلی من یه نامزد خنگ دارم هرچی میشه به من میگه کوتوله موتوله 159 قدم وهمش کفش پاشنه دار میپوشما ولی خب نامزدم قدش 180 هست  شوخی میکنیم با خنده میگه کوتوله موتوله دعوا میکنیم جدی میگه کوتوله موتوله میخواد شوخ باشه بهم میگه کوتوله موتوله اصلا اصلا هم خوشم نمیاد بهش هم گفتم ولی هر بار بهش میگم بیشتر میگه 

خوش به حالت بهت میگن بغلی من یه نامزد خنگ دارم هرچی میشه به من میگه کوتوله موتوله 159 قدم وهمش کفش پ ...

چه نامزدت پر رو هست بدت نیاد ها انگار خودش ۲ متره  قد منو شوهرمم همینه ۱۸ ساله باهاش زندگی میکنم نا حالا یه بارم در مورد قد حرف نزده البته حالا شایدم باهات شوخی میکنه  

سلام ببخشید در خواست دوستی قبول نمی کنم متاسفانه ژنتیکی اینطوری ام برعکس همسرم هم قدش کوتاه است هر ک ...

نه خواهش میکنم .

فقط خواستم ازتون سوال کنم گفتم ممکنه اینجا جواب ندین به این خاطر درخواست دادم . 

آها بله . ممنون 🌹

نه خواهش میکنم . فقط خواستم ازتون سوال کنم گفتم ممکنه اینجا جواب ندین به این خاطر درخواست دادم .&nb ...

عزیزم اگه سوالی داری بپرس جواب میدم 

من مادر یک پسر دیابتیک هستم و در حال حاضر تنها ارزوم پیدا شدن درمان قطعی دیابت است تا از تزریق انسولین راحت بشیم بچه طفل معصومم سوراخ سوراخ شده  😭😭😭😭ای کاش اگه ۱روز از عمرم مونده باشه ببینم که درمان دیابت پیدا شده میشه واسه شفای پسرم یه حمد مهمونم کنین دعا کنین زودتر خوب شه 🙏🙏🙏 😔😔😔 اگه کسی در مورد درمان دیابت یا هرچیزی اطلاعاتی داشت به من بگه ممنون میشم هر عمل کز خیر و شر از ادمی سر میزند ان عمل مزدش به زودی پشت در، در میزند👌👌👌👌 میشه مو رنگ کرد میشه چشم رو لنز گذاشت میشه لب رو پروتز کرد حتی میشه هیکل رو هم درست کرد اما لامصب این قد بلند دست نیافتنی است پس به افتخار ما قد بلندا 💃💃💃💃 پسرم و همسرم شما تنها دلیل حال خوب منین 😍😍😍😍 👏👏👏👏 ادم های با منطق ضعیف با من بحث نکن  و در اخر در خواست دوستی قبول نمی کنم حتی شما دوست عزیز 🙏🙏🙏🙏