2777
2789
عنوان

حالم از نی نی سایت بهم میخورهههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 31 پست
خیانت+ اسکرین شات دیگه انگار دنیا رو بهشون داده باشن🤣🤣🤣

دقیقاااااا

چی میشه آخه جالبیش اینجاست ۵۰ بازدید ۰ پست

🥰😍خدایا خودت تو دلیم و برام حفظ کن 🥰🤰میشه برای سلامتی تو دلیم ی صلوات مهمونم کنی 🤰🥰🍭۱۴۰۰/۴/۱۹بی بی چکم مثبت شد😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه مشت فضول دورهم جم شدیم

😃😃😃🤣🤣🤣

🥰😍خدایا خودت تو دلیم و برام حفظ کن 🥰🤰میشه برای سلامتی تو دلیم ی صلوات مهمونم کنی 🤰🥰🍭۱۴۰۰/۴/۱۹بی بی چکم مثبت شد😍😍
خب شاید تجربه اون سوالی ک میپرسیو ندارن و جواب نمیدن

ی نفرم تجربه نداره 

خیلی معایب داره.نمیشه عکس حذف کرد پست پاک کرد.حریم شخصی نداره.نمیشه حذف کاربری کرد که کلا پاک بشه.خی ...

پیام صوتیییییییی رو بگو داشت این همه تایپ نمی‌کردیم ....پیام صوتی بذارین لطفااااااااا میشه .

فقط منتظرن یکی چالش ناشناس بزاره  همه حمله میکنن کلی پیام چرت وپرت میزارن

عار بخدا من س چهار ماه عضو شدم خوشحال بودم اینجا جواب سوالامو میگیرم ولی کو همه دنبال داستانن

اره واقعا نی نی یارو تگ کنین بگین بزاره پستامونو خودمدن حفظ کنیم

اونم گفت چشم‌